Gyurcsány szerint tele a Fidesz gatyája. Nekem is…

...ha visszarévedek Fletó miniszterelnökségére. Amúgy számtalan pártszínezetű embernek tele a gatyája attól a gondolattól, hogy ez az életveszélyesen hazug ember uralja újra az országot.

Már az is alávaló hazugság, ahogy a jópofa ketyóst alakítja – az elsőszavazó tinédzserek számára. Ahogy a politikusba szőtt tisztakezű üzletembert játssza – az emlékezetkiesésben szenvedőknek. Meg ahogy nap mint nap kibugyog belőle a filantróp – és nem szakad rá a 2006-os égbolt… Legújabban pedig szomorúan háborodik fel azon, hogy a jövőben tilos gyerekeknek arról mesélni, hogy anyu helyett még egy apu is tök jó. Egy korábbi párttársa is rácsodálkozott erre a fordulatra:

„…azt tudtuk róla, hogy egy dörzsölt gengszter, de ez új…”

Bezony. A gyurcsányos-emeszpés időkben saját párttársai is tömött sorokban utálták Ferit. Mellesleg, ők is buktatták meg.

Szóval, miért is van tele a gatya? Nem azért. Nem a választások kimenetele miatt, hanem a gondolattól. Pedig még a Gyurcsány-filmet nem is láttam. Viszont láttam sok-sok gyurcsányos filmet az elmúlt 18 évben.

Láttam, amint pécsi egyetemisták hitetlenkednek megrökönyödve Gyurcsány pályafutásán. Olyan egyetemisták, akiknek tankörtársa és KISZ-titkára volt Fletó. Mesélték, mekkora demokrata is volt ő…

Láttam filmet a lopott szakdolgozatáról. Aztán láttam azt is, amikor óva intette az akkori ellenzéket az utcai politizálástól, mert szlovák mesterlövész-terroristák ólálkodnak Budapesten (ezen azért szétröhögtük az agyunkat).

Aztán láttam azt is, amint a haverjával, a Kóka Janival kipurcantotta a vasúti szárnyvonalak színe-javát.

Láttam színházi előadásait: műkönnybe fúlva nyilatkozni katasztrofális baleset után, táncolni a jutúbon és láttam a miniszterelnök-jelölti tévévitát Orbánnal, ahol azt hazudozta, hogy nem lesz semmiféle vizitdíj az orvosi rendelőkben, Orbán ne mondjon már ilyet…

Meg láttam 2006-ot is, a fejre célzó, azonosító nélküli rendőröket, a földön fekvőt csoportosan rugdosó rendőröket, meg a kődobálók elé egy szál zubbonyban kiállított baranyai rendőröket. És láttam azt is, amikor Fletó azt nyilatkozta, hogy ehhez neki semmi köze nem volt.

Akkor hát mire játszik ez a jóember? Hogy mire – megtippelem. Arra, hogy nem csak az újonnan belépő szavazógenerációk, de úgy „en bloc” az egész nép kiskorú. Hogy agyilag nem ivarérett. Se esze, se emlékezete.

És ha ez így van, akkor Fletó nem más, mint egy politikai pedofil. 

 

Mészáros József

A szerző további írásait ide kattintva olvashatja.

A térd veszélyes fegyver

Éljen! – mert nem Orbán az apja

Rendőrállam – 2006

Kiemelt képünk forrása: MTI/Kovács Attila

Iratkozzon fel hírlevelünkre