Hatalmas keresztény zenei fesztivál Erdélyben!

Keresztény könnyűzenei fesztivált szerveznek Gyergyószentmiklóson. A lelki feltöltődést ígérő ökumenikus keresztény rendezvénysorozatra június 25-27 között kerül sor. Fantasztikus fellépőket és gazdag zenei programot ígérnek a szervezők.

Dinamikus, modern, fiatalos fesztivált szerveznek Gyergyószentmiklóson: a FeltöltŐt, melynek célja a keresztény értékek közvetítése minden korcsoport számára. A fesztivál keretében magyarországi és erdélyi zenekarok váltják egymást a színpadon, de különböző felekezetű, hétköznapi és ismert emberek hitük iránti tanúságtételeit is meghallgathatják az érdeklődők.

Az első FeltöltŐ nagy sikert ért el 2019 nyarán, akkor közel 8 ezer ember vett részt a gyergyói medencében rendezett könnyűzenei fesztiválon. Idén újra tárt karokkal várják a feltöltődni vágyókat. Isten jelenlétébe szeretnék bevezetni az embereket a zene erejével, keresztény tematikájú sátrakkal, kísérőprogramokkal.

A szervezők a Vasárnap megkeresésére elmondták: „A FeltöltŐ célja, hogy a programra érkező emberek, illetve azok a helyiek, akik épp arra járnak, Istennel találkozzanak, és rájöjjenek, hogy a Vele való kapcsolatban élet és erő van. A programon tervünk Isten jelenlétébe vezetni az embereket, keresztény értékeket közvetíteni feléjük, illetve lehetőséget biztosítani a közösségépítésre. Az a vágyunk, hogy az emberek ráébredjenek arra, hogy az élet Istennel örömteli és nem idejét múlt”.

A Fundamentum együttes zenekara a FeltöltŐ fesztiválon. Forrás: A FeltöltŐ Fesztivál hivatalos oldala, 2019

Hozzátették:

„Szeretnénk, ha a rendezvény hidat építene az emberek és Isten között, valamint elősegítené a megnyílást, a falak lebontását egymás és a különböző felekezetek között. Örülnénk, ha a fesztiválon megtérések, gyógyulások történnének, és ha ez előmozdítaná a változást és a lelki ébredést Gyergyószentmiklóson.”

A magyarországi és erdélyi előadók közt találkozhatunk majd  mások mellett Csiszér Laci és zenekarával, Andelic Jonathan Jotával, az idei Dal döntősével, a CSIT Band és a Glory Dicsőitő zenekarokkal is.

További részletek és hírek az esemény honlapján.

 

A témához kapcsolódó, korábbi cikkeink:

 

A Glory Zenekar Csíksomlyón hívta a Szentlelket

 

Elég, ha megfogjuk Isten kezét – a gyergyószentmiklósi Glory zenekar vezetője a Vasárnapnak

 

Halld meg, magyar nemzet: egyedül Jézus tesz szabaddá – Csiszér László a Vasárnapnak

 

Vége a Dalnak – megvan az év dala

Iratkozzon fel hírlevelünkre