A Glory Zenekar Csíksomlyón hívta a Szentlelket

A Glory zenekar Csíksomlyón hívta a Szentlelket

A mögöttünk hagyott pünkösd ünnepe nem múlhat el nyomtalanul. Az apostolokhoz hasonlóan mi is átadtuk a vezetést a Szentléleknek. A harmadik isteni személy életünket Isten akaratának megvalósítása irányába kormányozza. 

 

A gyergyószentmiklósi Glory zenekar Varga Attila gyönyörű, szentlélekhívó énekével forgatott videóklipet a csíksomlyói nyeregben, ahol ebben az időszakban a magyarság szíve dobog. Odamegyünk égi édesanyánkhoz, hogy ellessük az ő kiváló példáját abban, ahogyan igent mondunk Isten meghívó szeretetére.

„A zene nagyon fontos szerepet játszik abban, hogy a lelkünk Istenre hangolódjon. A vele való kapcsolat tele van érzésekkel, élettel, ezt pedig a felszabadult dicsőítésben élhetjük meg nap mint nap. Az ő jelenlétében lenni csodálatos dolog” – vallotta meg Ferencz Levente, a Glory zenekar vezetője a lapunknak adott korábbi interjúban.

Hangoljunk tehát a lelkünket Istenre, amikor az erdélyi keresztény könnyűzenei csapat felvételével közösen hívjuk meg az életünkbe a Szentlelket, akinek „átadjuk most szívünk, életünk”. Ám ez csak akkor sikerülhet, „hogyha szívünk, lelkünk mindentől szabad”.

Szentlélek, úgy kérünk, szállj le ránk!

 

 

 

Elég, ha megfogjuk Isten kezét – a gyergyószentmiklósi Glory zenekar vezetője a Vasárnapnak

A kiemelt kép forrása: Facebook (Glory)

Iratkozzon fel hírlevelünkre