A Casting Crowns egy puhán finom dallal lepett meg bennünket

A Casting Crowns megint a mennybe repít bennünket

Az amerikai Grammy- és Dove díjas Casting Crowns zenekar új dallal jelentkezett. A finomságot ezúttal is hátborsóztatóan szép lelki és zenei mélységig vitték. A lényegi üzenet mértéktartó módon, akusztikus zenei köntösben jelenik meg. Nem tudunk egyébre figyelni, csak arra, akiről a Scars in Heaven című dal is szól.

A világban sokan mit sem tudnak kezdeni a halállal, a sikertelenséggel és a szerzett sebekkel. Az emberiség alapból kerüli a fájdalmat, és észre sem veszi, hogy hiába akar élet vagy halál ura lenni, nem fog neki sikerülni. A szeretteink elvesztésének fájdalma sokszor feldolgozatlan marad a feltámadás hite nélkül. Egyedül a mennyei perspektíva képes értelmes perspektívát felrajzolni előttünk.

A Casting Crowns „Mennyei sebek” című éneke feleletet kíván adni a földi elmúlás kérdésére. A földön szerzett vagy okozott sebeink a mennyben eltűnnek. Ott az Írás szava szerint nem lesz se könny, se fájdalom, mert minden megújul. „A mennyben csak Annak kezén vannak sebek, akik most téged is tartanak” – utal a dal szövege lehelet érzékenységgel Jézus Krisztusra.

A gyönyörű búcsúdalt észrevétlenül szétfeszíti az örök életbe vetett hit, amely a Halleluják éneklésében szakad fel. Hallgassuk, dúdoljuk, énekeljük ezt a dalt mindazokért, akik már elköltöztek ebből a földi világból! Tegyük ezt azzal a hittel és meggyőződéssel, hogy mindnyájunk élete annak kezében van, aki legyőzte a halált.

 

 

 

A szeretet előbb lép – a Casting Crowns most megjelent dala szerint

A kiemelt kép forrása: Facebook (Casting Crowns)

Iratkozzon fel hírlevelünkre