Az otthonát a BLM-es támadóktól fegyverrel védő St. Louis-i férfi elindul a szenátusi választáson

Az embereknek elegük van a cancel kultúrából, a kritikai fajelméletből és a rendszerszintű rasszizmus nagy hazugságából – mondta McCloskey, aki korábban azzal lett híres, hogy fegyverrel szállt szembe a területére behatoló BLM-szimpatizánsokkal.

Mark McCloskey sok jobboldali, konzervatív érzelmű ember számára lett példakép világszerte. Amikor a tavalyi BLM-hisztéria folyamán a feldühödött tömegek betörtek a magánterületére, feleségével fegyvert ragadott, és erőszak nélkül elkergette a területére betolakodó, többségében bűnözőkből álló hordát. A baloldali sajtó természetesen egy emberként háborodott fel ezen, hisz milyen dolog, hogy McCloskey fegyvert fog a „békés” tüntetőkre, akik csupán a rendszerszintű rasszizmus és a rendőri erőszak ellen vonultak utcára – na meg mások magánterületére. A Vasárnap.hu-n akkor véleménycikk jelent meg a témában Papák, mamák géppisztollyal címmel.

A férfi, aki egyébként ügyvédként dolgozik, kedden Tucker Carlson Tonight című latenight show-jában bejelentette, hogy elindul az állam szenátori pozíciójáért, írja a Fox News. (A szenátus az amerikai törvényhozás felsőháza, államonként 2-2 szenátort választanak meg a 100 tagú testületbe.) A műsorban azt mondta, ugyanúgy meg szeretné védeni Missouri állampolgárait, ahogy feleségét és családját is megvédte. (Mondjuk a felvételek alapján feleségét nem kellett nagyon védelmezni, hiszen a BLM-es összetűzés alatt a hölgy, kezében egy maroklőfegyverrel láthatóan kiállt saját magáért – a szerk.)

McCloskey elmondta a műsorvezetőnek, hogy a konfrontáció önmagában is üzenet lehetett:

„Isten egy dühös tömegnek álcázva kopogtatott az ajtómon. Ez tényleg felrázott.”

A portáját és családját megvédő szenátoraspiráns elmondta, hogy amikor Donald Trump mellett kampányolt, azt tapasztalta, hogy az embereknek elegük van a cancel culture-ből és a kritikai fajelmélet mérgéből, valamint a rendszerszintű rasszizmus nagy hazugságából. McCloskey hozzátette, mindig is republikánus volt, ugyanis elterjedt egy olyan állítás, mely szerint korábban a Demokrata Pártot támogatta. Elmondta továbbá, hogy szerinte az embereknek aktívan részt kell venniük a politikában, már az iskolapadtól kezdve a kerületi tanácson át az állami és szövetségi hivatalokig.

„Olyan embereket kell küldeni Washingtonba, akik hajlandók kimondani az igazságot és harcolni a szabadságunkért”

– tette hozzá.

Szocialista elnök Amerika élén

Joe Biden politikájáról is elmondta a véleményét McCloskey:

„Ha most nem állunk fel, és nem vesszük vissza ezt az országot, akkor el fog tűnni. Korábban a polgári szabadságjogaink eróziójáról beszéltünk… Ám mióta Biden átvette a hatalmat, a polgári szabadságjogaink nagymértékű csorbítását, nem lehet másnak nevezni, csak szocializmusnak.”

Az ügyvéd kiemelte, szerinte Biden a szocialista politikájával és pénzosztásával csak azt éri el, hogy otthon maradjanak az emberek munka nélkül, mintsem hogy elmenjenek dolgozni.

McCloskey Eric Greitens volt kormányzó mellett indul el a szenátori pozícióért a republikánus mezőnyben, aki arra törekszik, hogy Roy Blunt szenátori székét a Republikánus Párt kezében tartsa, miután a szenátor mandátuma 2022-ben esedékes lejártával visszavonul.

Papák, mamák géppisztollyal

Soros ügyésze megpróbálja tönkretenni a házát védő család életét

Megbukott Soros ügyésze, aki a házát védő család életét akarta tönkretenni

Kiemelt képünkön az otthonukat védő McCloskey-házaspár. Forrás: Twitter

Iratkozzon fel hírlevelünkre