Támogassa Ön is adója 1%-ával a Vasarnap.hu-t!

Köszönjük, ha adója 1%-ával támogatja munkánkat és hozzájárul a Vasarnap.hu újságírócsapatának bővítéséhez.

Kovács K. Zoltán Alapítvány
Adószám: 19050735-2-43


A Vasarnap.hu leghűségesebb olvasói tudják, hogy honnan indultunk: minimális technológiai háttérrel, maroknyi lelkes csapattal, zászlónkon olyan jelszavakkal, melyeknek alapja Istenbe vetett bizodalmunk, az örök értékekbe vetett hitünk és egyfajta elhivatott bátorság arra, hogy mindenért küzdjünk, ami ezeket az értékeket képviseli. 

Maholnap 2 és fél éve lesz ennek. A Vasarnap.hu azóta egy kicsivel korszerűbb technikai háttérrel, továbbra is maroknyi, ám már harcedzettebb csapattal, zászlaján változatlan jelszavakkal küzd ugyanazokért a bizonyos örök értékekért, sokszor – bevalljuk – erőt-lelket próbáló küzdelmekbe bocsátkozva.

Rövidtávú célunk, hogy minél több emberrel dolgozhassunk azért, amiért ma már csak igen kevesen mernek: kereszténységünkért, a keresztényekért, az életért.

Nem kérünk, hiszen örömet okoz az is, hogy az olvasóink bizalma napról napra, a diagramok szerint is növekszik.

Nem kérünk – pusztán jelezzük, hogy az idén alapítványunk már fogadhat 1%-os felajánlásokat. Ha jóérzéssel ajánlja fel ezt az 1%-ot a Vasarnap.hu-t kiadó Kovács K. Zoltán Alapítványnak, akkor azt köszönettel vesszük, egyúttal megígérjük, hogy csak jóra fordítjuk. 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre!