Dobner Illés és Évi a zsoltár szavaival dicsőít

Dobner Illés és Évi közösen dicsőítik Istent

Mindig különleges erőtöbbletet ad egy dalhoz, ha azt egy férj és egy feleség közösen adja elő. Az isteni harmóniára ráerősít a házasságban megtapasztalt egység. Valami hasonló érezhető a Dobner házaspár legújabb szerzeményét hallgatva, amely a Biblia szavaival fogalmazza meg az ember hálaadását Isten jóságáért.

– Szerintem a 103. Zsoltár gyönyörűen kifejezi Isten személyiségét. Azt a személyiséget, amiről sokszor úgy teszünk, mintha csak az Új Szövetségben találnánk meg. Amikor ezt a dalt éneklem, az jut eszembe, hogy egy ilyen Istent érdemes követni – nyilatkozta Dobner Illés, aki a feleségével felvett énekeikből újra és újra megoszt egy-egy kincset.

Az előadó és felesége a legnagyobb keresztény zenei események előadói. Egy évvel ezelőtt Kari Jobe The Blessing című dalának csodálatos, magyar nyelvű fordításával vigasztalták a szívünket. Ezzel hitet, erőt és reményt adtak, hogy a koronavírus-járvány minden kiszolgáltatottsága ellenére ne felejtkezzünk el Istennek szüntelenül hálát adni.

Dobner Évi és Illés Dal Napló sorozatában legutóbb a 103. zsoltár szavait kölcsönözték el, hogy Istennek dicséretet mondjanak. A szent szöveg iránti hűség és szeretet átsugárzik az egész számon. A dalban közösen adhatunk hálát annak az Istennek, aki meggyógyítja betegségünket.

The Blessing – a dal, amellyel Isten szeretete körbeölelte a Földet

Iratkozzon fel hírlevelünkre