A liberális cenzúra a YouTube-on is eluralkodik

Úgy tűnik, sajnos a Facebook neoliberális lobbi által irányított cenzúrája most a YouTube-on is eluralkodik. A videómegosztón ugyanis nem csak olyan felvételeket távolítanak el, melyek valóban erőszakot tartalmaznak. Most kifejezetten egy életpárti videót töröltek.

Idén február végén számoltunk be arról, hogy milyen kegyetlen halál vár az abortuszt túlélő csecsemőkre. Ugyanis még ma is több amerikai államban végeznek abortuszt akár a második vagy a harmadik trimeszterben, és előfordul, hogy a művi beavatkozást követően 20 hetesnél is idősebb magzatok életben maradnak. Egy nővér az Amerikai Egyesült Államok szenátusának igazságügyi bizottsága előtt tavaly azt nyilatkozta:

az életükért küzdő magzatokat az orvosi ellátást megvonva egyszerűen hagyják meghalni.

A kezei közt egy 21 hetes kisfiú 45 percen át küzdött az életéért, mindhiába.

A cikk végén megosztottuk Gianna Jessen abortusztúlélő videóját. A fiatal lány az előadásban arról beszél, hogy már 7,5 hónapos magzat volt, amikor biológiai anyja úgy döntött: elveteti a gyermekét a Planned Parenthood abortuszklinika-hálózat egyik intézményében.

Számos sérülést szenvedett ugyan az anyja méhébe fecskendezett sós oldattól, mégis túlélte a gyilkossági kísérletet.

Ma a világot járja, hirdetve az élet védelmét és Isten szeretetét. A videó, melyet mi is megosztottunk, 2008 szeptemberében az ausztrál parlamentben készült, ahol feltette a kérdést: „Ha az abortusz csupán a nők jogairól szól, akkor mi volt a helyzet az enyémmel? Nem volt ott akkor egyetlen radikális feminista sem, aki felállt volna, és azt kiáltotta volna, hogy az én jogaimat mennyire megsértették aznap, amikor épp készültek kinyiffantani a nők jogainak nevében?”

Ez a téma nyilván kiverte a biztosítékot az abortuszpárti liberális lobbistáknál, és mára törölték a magyar felirattal ellátott videót. Egyszerűen csak arra hivatkoztak: a videó megszegte a YouTube általános szerződési feltételeit. Már csak egyetlen magyar fordítással elérhető videó maradt a YouTube-on, melyet most megosztunk, bízva abban, hogy nem törlik ezt is:

Kegyetlen halál vár az abortuszt túlélő magzatokra

„A gyermeked megölése soha, semmire nem megoldás!” – Abby Johnson a Vasárnapnak

„A legrosszabb időket idézi, hogy akinek nem tetszik a véleménye, annak törlik az oldalát”

Szólásszabadság neoliberális módra – Mit hozhat nekünk a Facebook rögtönítélő bírósága?

(Kiemelt képünk forrása: Pixabay.com)

Iratkozzon fel hírlevelünkre