Keresztény orvosokat kényszerítene a Biden-kormány nemátalakító műtétek elvégzésére

transzgender

A Biden-adminisztráció arra akarja kötelezni a vallásos orvosokat, hogy nemváltoztatási eljárásokat hajtsanak végre a pácienseken, figyelmen kívül hagyva a szakemberek vallási vagy lelkiismereti ellenvetését.

A törvényt több mint 19 ezer egészségügyi szakember, vallási szervezet és kilenc állam szövetsége támadta meg Texasban és Észak-Dakotában. Mindkét bíróság az ő javukra döntött és megtiltotta a kormánynak, hogy olyat kényszerítsen rájuk, ami ellentétes a vallási meggyőződésükkel.

Ez nem transzellenesség

Hiába akarják kifordítani vagy félrekommunikálni a tényeket. Itt nem arról van szó, hogy az orvosok megtagadják a transznemű betegek ellátását, azaz nem transzellenességről beszélünk. A felperesek vallásos orvosok, kórházak és klinikák, akik és amelyek örömmel szolgálnak MINDEN beteget, függetlenül a nemüktől vagy a nemi identitásuktól. Napi szintű professzionális ellátást nyújtanak a transznemű betegeknek is, a ráktól a nátháig mindenre. De olyan beavatkozást nem hajlandók elvégezni, amely a hitükkel és Isten teremtett rendjével megy szembe. Abban hisznek, hogy a biológiai nemünk a fogantatásunk pillanatában dől el és a későbbiekben nem változtatható.

transzgender

A kép forrása: Pixabay

Az egészségügyi miniszternek semmi sem szent

A bíróság tehát úgy határozott az ügyben, hogy a Biden-kormány „lelkiismeretük és szakmai orvosi szakvéleményük megsértésével nem kényszerítheti a keresztény orvosokat és kórházakat a nemváltó eljárások végrehajtására”.

Ennek ellenére Xavier Becerra egészségügyi miniszter a nyugati parti 9. körzeti fellebbviteli bírósághoz fordult, hogy csak azért is keresztülvigye az akaratát.

Becerra nem először indít pert olyan emberek ellen, akik vallásukra hivatkozva nem szeretnének megtenni bizonyos dolgokat. Nemrég a Catholic Little Sisters of the Poor nevű szervezet apácáit perelte, akik vallási meggyőződésük miatt visszautasították a fogamzásgátló gyógyszerek finanszírozását.

Kiállás a normalitásért

A genderideológia népszerűsége magával hozta a pubertásblokkolók egyre gyakoribb használatát és a nemátalakító műtétek elterjedését. Ezzel párhuzamosan egyre többet hallani a világ minden tájáról, hogy mennyire veszélyesek ezek az eljárások, és akik átestek rajtuk, általában megbánják, hogy belevágtak, de sajnos döntésük visszafordíthatatlan. A témában hosszú ideje folyik a harc a gyermekjogok és transzjogok képviselői között.

Szerencse, hogy léteznek még lelkiismeretes orvosok, akik kiállnak a gyermekekért, kiállnak a normalitásért, és segítenek megálljt parancsolni ennek az „őrületnek”, amely lassan begyűrűzik minden ország életébe.

Forrás: Hetek

Kiemelt kép forrása: Pixabay

Naponta legalább egy gyerek nemet vált Nagy-Britanniában

Alabama lázad: tiltanák a kiskorúak hormonkezelését és nemváltoztatását

Betiltotta a kiskorúak nemátalakító beavatkozását Arkansas

Iratkozzon fel hírlevelünkre