Abortált csecsemők testrészeit vásárolta meg az amerikai gyógyszerügyi hivatal

magzat

Nyilvánosságra hozott dokumentumok buktatták le az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalát (FDA). A papírok szerint a kormányzati szervezet – az amerikaiak adópénzén – illegálisan vásárolta meg a terhesség késői szakaszában abortált, életképes csecsemők testrészeit, hogy kutatási célokra használja fel azokat. FIGYELEM: cikkünk a nyugalom megzavarására alkalmas képeket tartalmaz!

Levelezés buktatta le az „ördögi” kereskedést

A Judicial Watch nevű megfigyelőcsoport ebben a hónapban csaknem 600 oldalnyi dokumentumot tett közzé, amelyek az FDA kutatói és az Advanced Bioscience Resources nevű szervezet (ABR) levelezéséről szólnak. Ez utóbbi, egy emberi, magzati szövetekkel üzletelő nonprofit szervezet, amely a Planned Parenthooddal és más abortuszcsoportokkal dolgozik együtt, vagyis onnan szerzi be az abortált gyermekek maradványait.

A dokumentumok alapján az FDA több tízezer adófizetői dollárt költött arra, hogy abortált csecsemők testrészeit vásárolta meg az ABR-től; majd ezután a szöveteket „humanizált egerek” létrehozására használták, gyógyszerkísérletekhez.

Az abortált csecsemők némelyike akár 24 hetes is lehetett. 22 hetes korától egy magzat már életképesnek számít.

A szervkereskedelemről szóló dokumentumok a két szervezet 2012 és 2018 közötti, webes levelezéseit tartalmazzák. 2018-ban ugyanis a Trump-kormányzat leállította az etikátlan kísérlet finanszírozását.

Mintha egy húsdarabot választana a hentesüzletből…

A levelezés gyomorforgató és érzéketlen szövegezése megrendítő és fájdalmas.

Az FDA egyik 2012-ben küldött e-mailje szerint a kormányzat 12 000 dollárt fizet előre a „szövetvásárlásokért”, beleértve ebbe a magzatok egyes szerveit is, amit kb. havonta kétszer, frissen, jégen szállítva vártak. A kutatók kifejezetten a 16. és 24. terhességi hét között abortált csecsemőkből származó „szöveteket” kértek.

Az FDA orvosa olyan érzéketlenséggel ír a megrendelésről, mintha egy húsdarabot választana ki egy hentesüzletből.

Egy másik levélből az is kiderül, hogy a vásárló „előnyben részesíti a fiúgyermekből származó szöveteket, de ha nincs más, akkor a meghatározatlan nemű, vagy női »darabok« is jöhetnek”. Döbbenet, ahogy válaszul egy ABR-alkalmazott arról panaszkodik, hogy milyen nehéz az abortált „tetemek” nemét azonosítani. „Csak a külső nemi szerveket ellenőrizzük, és ha nincs ott, (…) nem tudjuk megmondani.”

Az a tény, hogy a technikusok képtelenek azonosítani az abortált babák nemét, nem meglepő azok számára, akik ismerik az abortuszeljárások barbár természetét, amelyek során a klinika személyzetének össze kell raknia a babák szétroncsolt maradványait, miután végtagjaikat és szerveiket széttépték.

magzat

A kiemelt kép forrása: Flickr

Mennyit kóstálnak a szervek?

Ezek az érzéketlen szóváltások is azt mutatják, hogy az anyaméhben lévő csecsemőket inkább áruként kezelik, mint értékes emberi lényekként. Az ügyben peres eljárás indult, ugyanis ez az adásvétel sérti az abortált csecsemők testrészeinek eladását tiltó szövetségi törvényeket.

Az eljárás során kiderült, hogy az ABR több száz dolláros darabáron adta el a második trimeszteri májat, agyat, szemeket és tüdőt is. Az olyan szolgáltatásokért, mint a szállítás és a tisztítás, több mint 2000 dollárt számolt fel egyetlen magzat esetében, amelyet egyébként a Planned Parenthoodtól (PP) vásárolt 60 dollárért. A szövetségi kormány évekig részt vett ebben a potenciálisan illegális kereskedelemben.

Néhány évvel ezelőtt David Daleiden és a Center for Medical Progress bizonyítékokat tárt fel arra vonatkozóan, hogy a PP illegális szervkereskedelemmel foglalkozik. A nyomozás során az is kiderült, hogy

az „abortuszóriás” a biznisz kedvéért, akár veszélybe is sodorta a nők életét. Ugyanis az abortuszoknál mindent annak rendeltek alá, hogy az abortált csecsemők testrészei minél jobban egyben maradjanak, s ezáltal eladhatók legyenek.

életvédők

A kép forrása: Flickr

A húspiac újra kinyitja kapuit

A múlt héten a Joe Biden-adminisztráció visszavonta Donald Trump korábbi elnök azon intézkedéseit, amelyekkel leállította az abortált csecsemők testrészeivel végzett kutatások állami finanszírozását. Feloszlatta azt az etikai tanácsadó testületet is, amelyet a Trump-kormányzat azért hozott létre, hogy felülvizsgálja a kutatásfinanszírozási kérelmeket, és biztosítsa, hogy az adófizetők pénzét ne etikátlan kutatások finanszírozására fordítsák.

A húspiac tehát újra kinyitotta kapuit!

Biden meghajolt az abortuszpárti aktivisták előtt

A szülés biztonságosabb, mint az abortusz

A szuperhősök nem ölnek védtelen magzatokat

Forrás: Lifenews

Kiemelt kép: Lifenews

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre