A szuperhősök nem ölnek védtelen magzatokat

Melissa McCarthy színésznő magasztalta a Planned Parenthood munkáját, ahol szerinte csupa „szuperhős” dolgozik.

Melissa McCarthy, színésznő és humorista lelkesen dicsérte a Planned Parenthood (PP) munkáját, azt állítva, hogy emberfeletti „szuperhős munkát” végeznek. Michael Robinson, a Meg nem született Gyermekek Védelmére létrejött társaság (Society for the Protection of Unborn Children – SPUC) kommunikációs igazgatója a színésznő gondolataira úgy reagált: McCarthy nagyon elvetemült, hogy a szuperhős kifejezést használta. Valószínűleg nincs tisztában a szó valódi jelentésével, mert akkor biztosan nem használta volna az „abortuszóriásra”, amely szándékosan, minden ellenérzés nélkül gyilkolja halomra a védtelen magzatokat.

Melissa McCarthy az év színésznőjének járó díjjal a 2013-as mozi ikon (Cinema Icon Award) elismerések kiosztóján Las Vegasban 2013. április 18-án. (MTI/EPA/Michael Nelson)

Planned Parenthood, a „mókuskerék”

McCarthyakit talán legtöbben a Szívek szállodája című sorozatból ismerhetnek interjút készített Alexis McGill Johnsonnal, a PP vezérigazgatójával és a beszélgetésben hangot adott abortuszpárti véleményének. Valójában a színésznő az egekig magasztalta a vezérigazgatót és a munkatársait: „Nem tudom elhinni, hogy ennyi munka mellett, hogyan van még erre is ideje, hogy itt ül és beszélget velem. Ez egy 24 órás mókuskerék lehet, amit ön és a dolgozók ember feletti munkával, szuperhősként csinálnak végig.” McCarthynak egyébként nem ez volt az első ilyen megnyilvánulása, amikor hősies tettnek nevezte az abortuszt végzők munkáját.

A tisztánlátás kedvéért, a fent említett „mókuskerék” átlagosan 89 másodpercenként megöl egy ártatlan gyermeket. Az abortuszóriás nemrégiben tette közzé a 2019-2020 közötti éves jelentését, amely egyértelműen igazolta, hogy a terhességmegszakítások száma az USA-ban rekordmagasságot ért el. Mint ismeretes, a Biden adminisztráció első lépései között számolta fel Donald Trump abortuszellenes politikáját, és visszaállította a PP támogatását. Alexis McGill Johnson rendkívül izgalmasnak nevezte az elkövetkező időszakot, majd hozzátette: „rengeteg munka vár ránk, hogy az elmúlt négy év rombolását helyreállítsuk”. Sajnálatos módon úgy látszik, hogy tényleg beindult a „taposómalom”.

abortusz

A kép forrása: Pixabay

Elitista hírességek

A SPUC munkatársa, Robinson azt is elmondta, hogy „sajnos nem Ms. McCarthy az egyetlen prominens személyiség, aki az intézményt dicsőíti”. Tavaly a koronavírus-világjárvány kellős közepén minden jóérzésű ember az egészségügyi alkalmazottak heroikus munkájáért tapsolt. De Sarah Silverman színésznő például azokért az abortuszt végző orvosokért csapta össze a kezét, akik a globális lezárások közepette is végezték „áldozatos” terhességmegszakító műtétjeiket.

„Megvetendőnek tartom, amikor az elitista hírességek lelkesen üdvözlik az abortuszóriások munkáját, érzéketlenül átgyalogolva ezzel oly sok nő és család lelkén, figyelmen kívül hagyva azt a sok védtelen áldozatot” – jelentette ki Robinson.

A szuperhősök nem ölnek védtelen magzatokat

Március 10-én, amelyet az „Abortusz-szolgáltatók megbecsülésének napjának” kiáltottak ki, a PP közleményt adott ki közösségi oldalán. Ebben azt állította, hogy „az abortusz szolgáltatók igazi hősök: minden nőnek megadják azt, ami az alapvető emberi joga, ami jár neki.” Ezért a kijelentéséért egyébként dicsérő szavak áradatát kapta a szervezet a közösségi oldalán.

Hasonlóképpen gondolkodik a Marie Stopes nemzetközi szervezet is, amely a világ 37 országában nyújt szexuális és reproduktív egészségügyi szolgáltatást, beleértve a vazektómiát, valamint az abortuszt. Évente átlagosan 4,8 millió magzat meggyilkolása kötődik a szervezethez, amely a közelmúltban a közösségi médiában kijelentette: úgy gondolják, hogy egyenlőek azokkal az egészségügyi dolgozókkal, akik az emberek megvédéséért küzdenek a COVID-19 ellen. A felháborító hasonlat így szólt: „Bár nem viselnek köpenyt a munkatársaink, valódi szuperhősök. A világjárvány közepette keményen dolgoznak az életveszélyben lévő nők megmentésén”. Ez a nyilatkozat még a közösségi fórumokon is kiverte a biztosítékot. Sokan sértésnek tartották a méltatlan összehasonlítást.

Michael Robinson kategorikusan kijelentette: „Nem hősies tett gyerekeket gyilkolni”!

Minden határon túlmegy a Planned Parenthood elnökének újévi kijelentése

Évente magzatok tízezrei szenvedik el, hogy leszakítják végtagjaikat anyjuk méhében

Forrás: Lifenews

Kiemelt kép: Pixabay

Iratkozzon fel hírlevelünkre