Ha az emberek nőnek körülötted, akkor minden növekszik – Paul Scanlon a Tágas Tér Konferencián

Paul Scanlon számára fontosabb a nagy projekteknél fontosabb nagy ember

Paul Scanlon nyilvános előadóként harminc éve tanít és mentorál embereket világszerte. A non-profit szektorban való három évtized eltöltése után, sikeresen rátalált a saját küldetésére, és trénerként elindította az élő és online Kommunikációs Mesterkurzust, Vezetőképzést és Személyi Fejlesztés programokat. Ezekben a kulcs: a komplex dolgokat egyszerűvé tenni. Szenvedéllyel hiszi, hogy sorrendben fontosabb embereket nagyobbá tenni, mint az eredményeket növelni. Ösztönös tehetsége, hogy mások szemszögéből fejezze ki magát, amelynek révén hamar rátalál a jézusi parancs megvalósíthatóságára: azt tedd mással, amit akarsz, hogy mások tegyenek veled.

Paul Scanlon három vezérfonala: Kommunikáció, Vezetés és az Emberek Kiteljesedése. A Tágas Tér április 24-i online konferenciájának főelőadója hiszi, hogy mindenkiben ott lakik a nagyság és tudja, hogy legtöbbünknek szüksége van egy jól kiválasztott mentorra vagy coach-ra, hogy ezt felfedezze.

Életének jelenlegi szakaszát arra szánta, hogy vezetőknek és szervezeteknek segítsen egy olyan kultúrát létrehozni, amely segít, hogy ne ragadjanak bele önmaguk régi megoldásaiba. Élőben évente tízezrekhez szól, online pedig milliókhoz a különböző közösségi médiáin keresztül.

Szerinte a vezetés nem más, mint hatással lenni emberekre és helyzetekre egy jobb eredmény érdekében:

„A vezetés értékadás. Nem csak az, hogy elfoglaltál egy pozíciót, hanem terhet hordozol és megvilágítasz egy utat. A vezetés gyakorlati és működés centrikus. A vezetésnek semmi köze életkorhoz, nemhez vagy háttérhez.”vallja Scanlon.

Az előadó szerint ha az embereket belülről erősítjük meg, akkor kívül olyan dolgokat fognak építeni, amelyek reflektálnak a belső erejükre és minőségükre. Ezért fontosabb nem nagy szervezetekben és projektekben gondolkodni, hanem sokkal inkább nagy emberekben.

Emiatt elengedhetetlen fontosságú Paul Scanlon számára a helyes kommunikáció megtalálása, amelyért szüntelenül dolgozni kell.

„A jó kommunikáció mindenhol nélkülözhetetlen – marketingben, szervezetépítésben, prédikálásban, írásban vagy akár a személyes életünkben. A nyilvános, széles körű kommunikáció az, ahogyan én kifejezem magam, és bár van, aki azt gondolja, hogy a digitális korban ez hanyatló művészet, de én ezzel nem értek egyet”

– mutat rá a tréner, aki elkötelezte magát, hogy embereknek segítsen a kommunikációjukban. Főleg azoknak, akik elhívásuknak érzik, hogy valamilyen formában széles közönségnek adjanak elő.

Még lehet jelentkezni a Tágas Tér Konferencia április 24-i online programjára, amelynek során Paul Scanlon két előadásán is részt vehetünk: az egyik kommunikációról, a másik vezetésről szól majd.

 

 

A Tágas Tér Konferencián megtudhatjuk, hogyan vezessük jól a ránk bízottakat

Amikor dicsőítjük Istent, kommunikálunk vele

A kiemelt kép forrása: Facebook

Iratkozzon fel hírlevelünkre