A Tágas Tér Konferencián megtudhatjuk, hogyan vezessük jól a ránk bízottakat

Tágas tér konferencia

Minden emberi közösség – család, iskola, munkahely – keresi, hogy milyen módon lehetne jól vezetni a reá bízott embereket. Örök kérdés, hogy miként adhatók át legjobb módon az értékek, amelyeket az életben fontosnak tartunk. A Tágas Tér Konferencián ezekre a dilemmákra igyekeznek választ találni a meghívott, a témában szakavatott előadók. Az április 24-i online alkalomhoz már most biztosíthatjuk részvételünket.

A Tágas Tér Konferencián a résztvevőknek lehetősége nyílik, hogy előadásokon, színpadi panelbeszélgetéseken, valamint kiscsoportos műhelyeken keresztül kaphassanak választ arra, hogy hogyan lehetünk hatékonyak a vezetésben és a kommunikációban úgy, hogy megmaradunk hitelesnek.

Az online konferencia meghívott előadója Paul Scanlon nyilvános előadóként harminc éve tanít és mentorál embereket világszerte. Üzenetének három vezérfonala: Kommunikáció, Vezetés és az Emberek Kiteljesedése.

A főelőadó szenvedéllyel hiszi, hogy sorrendben fontosabb embereket nagyobbá tenni, mint az eredményeket növelni. Gyakorlatiassága nagyon érthetővé teszi mondanivalóját. Élőben évente tízezrekhez szól, online pedig milliókhoz a közösségi médián keresztül.

A választható workshopok során arra is fény derülhet, hogy hol húzódnak meg egészségesen a gyülekezeti szolgálat, a munka, és a család határai. A keresztény vezető világban megtapasztalható kihívásai és a világi vezetés jó gyakorlatai is fellelhető az érintendő témák között.

A különböző generációk közötti kommunikációs különbségekről és azok lehetséges áthidalásáról is szó esik majd, kifejezetten az evangélium örömhírének továbbadására koncentrálva

A tanulási lehetőségeket dicsőítő szolgálatok és inspiráló igei üzenetek teszik teljessé. A Keresztpont dicsőítők csapata és az Eucharist együttes és Mező Misi zenei szolgálata színesíti a napot, amely istentisztelettel zárul a főelőadó igehirdetésével.

„Most a koronavírus járvány vége felé még erősebben szeretnénk kihangsúlyozni üzenetünket: jöjj és találkozzunk, mert a Tér mindannyiunk számára elég Tágas. Osszuk meg egymással értékeinket és gazdagodjunk a közös tapasztalatok kapcsán!” – olvasható az esemény honlapján.

A részvételhez szükséges teendők itt találhatók.

Iratkozzon fel hírlevelünkre