Letiltotta a Twitter a CNN igazgatóját leleplező oknyomozót

james o'keefe

A Twitter mikroblog-szolgáltató véglegesen letiltotta James O’Keefe, a Project Veritas jobboldali oknyomozó portál alapítójának fiókját csütörtökön, mindössze egy nappal azután, hogy leleplező videófelvételeket tettek közzé a CNN amerikai hírtelevízió műszaki igazgatójáról – írta a hirado.hu a Breitbart közlése nyomán.

A Twitter megerősítette: O’Keefe-t „végleg letiltották a platformmanipulációval és spamekkel kapcsolatos Twitter-szabályok megsértése miatt”.

Mint írják: „a Project Veritas az elmúlt napokban több, titokban készített, leleplező videófelvételt is közzétett, amelyen Charlie Chester, a CNN műszaki igazgatója és a hírtelevízió több munkatársa elismeri, hogy hányszor és hogyan manipuláltak a tavalyi elnökválasztási kampány idején, és azt követően is.”

Chester a videóban jól hallhatóan arról beszél, hogy miképpen gyakorolja a CNN „a manipuláció művészetét” a világ megváltoztatásának érdekében.

A felvételből az is egyértelműen kirajzolódik, hogy Jeff Zucker, a CNN vezérigazgatója dönti el, miről lehet és miről nem lehet beszélni. Viszont többek közt az is kiderült, hogy pont emiatt nem fognak Joe Biden és fia, Hunter Biden ukrán korrupciós ügyeit bizonyító kiszivárgott e-mailekkel foglalkozni.

A legnagyobb rasszista vádol rasszizmussal mindenki mást

A hirado.hu kiemeli: „amikor a videóban a CNN műszaki igazgatóját beszélgetőtársa arról kérdezte, hogy miért fontos a médiában megemlíteni például egy bűnözőről, hogy milyen a bőre színe, a CNN munkatársa azt válaszolta: »nem láttam olyan esetet, hogy a bőrszínre összpontosítottak volna akkor, ha az illető nem fehér volt. Akkor inkább nem mondtak semmit. Hirtelen a történet már nem volt annyira érdekes.«”

Perlik a Twittert

James O’Keefe mindenesetre pert indít rágalmazás vádjával a Twitter ellen, mivel nem igaz az, hogy hamis fiókokat üzemeltetett.

A per nyilvánvalóan nem a hamis fiókok mibenlétéről fog szólni. Sokkal inkább arról, hogy miképpen nyomják el a szabadság zászlaját lengetve a szélsőséges liberális ideológiák mentén üzemelő gigavállalatok a szólásszabadságot.

 

Ahogy arról a napokban a Vasárnap is cikket írt, a Facebook felületén is intenzív cenzúra zajlik. Ide kattintva olvashatja, milyen szavakra ugranak azonnal a nagy kék testvér cenzorai.

 

Van élet a Twitteren, a Facebookon és társaikon túl is

A Twitter cenzúrázza a Vasárnapot (is)

Kiemelt képünk forrása: cpac.conservative.org

Iratkozzon fel hírlevelünkre