Jeremy Camp az Atya szeretetéről énekel

Az Atya szeretetéről énekel Jeremy Camp feleségével.

A közismert, amerikai keresztény zenész élete egy őszinte tanúságtétel az élet és a szenvedés értelméről és arról, hogy Isten soha nem hagy el. Ez a felismerés minden dicsőítés forrása, amely nem egyszer dalokban nyilvánul meg hallható módon. Ez éppen így történt Jeremy Camp esetében is, aki az egyik legismertebb keresztény könnyűzenei előadó a világon számos elismeréssel, hárommillió eladott lemezzel és hatalmas, sziklaszilárd hittel, amelyet a dalai is bizonyítanak. A Father I Thank You az istengyermekség gyönyörű dicsőítő himnusza.

Atya, a szívembe vésted a szavaidat. A te szereteted tartott mindig egyben. Beléptél az én sötét kételkedésembe, ezért mindig hálás leszek neked – hallhatjuk Jeremy Camp feleségével, Adrienne Camp-pel közözen előadott dicsőítő énekében.

A dal abból a bizonyosságból született, hogy Isten lehajol az emberért. Jézus kereszten kiontott vére által az Atya a saját családjába fogad, amiért örökké hálás lehet a szívünk. Nem a múltunkat hánytorgatja fel a Mindenható, hanem az otthonát kínálja számunkra otthonunkul.

Az igazságos és irgalmas Isten a félelemből győzelmet varázsol az életünkben. Az Ő kegyelmének köszönhetően a megtörtségünkből meggyógyulunk. Az Atya gyermekei és Jézus testvérei leszünk. Húsvét napjaiban ez az üzenet kell, hogy visszhangozzon az életünkben.

Az előadó annak idején végigélte, amikor első feleségét elviszi a rák betegsége. Több énekének ezek az átélt küzdelmek szolgálnak alapul. A felesége a halálos ágyán kijelentette, hogy ha a halála miatt valamilyen úton-módon legalább egy ember odaadja az életét Jézusnak, már nem volt értelmetlen, hogy földi élete ilyen hamar véget ért.

Azóta már százak és ezrek jelezték, hogy e haláleset híre hogyan változtatta meg és fordította Isten felé az életüket. Ki tudja, Jeremy Camp éneke az Atya szeretetéről, hogyan változtatja meg akár a mi életünket. Akár most azonnal…

 

 

 

Még mindig hiszek – Jeremy Camp igaz története a szenvedés értelméről

Iratkozzon fel hírlevelünkre