Csiszér László Istenben bízva számít a támogatásunkra

Csiszér László katolikus dicsőítő zenész szolgálat közben.

Miért ne járulhatnánk hozzá a dicsőítő zenészeink szolgálatához? Sok mindenért hajlandók vagyunk anyagi áldozatot hozni. A zenével Istent dicsőítők szolgálatára azonban rendszerint csak legyintünk. Azt mondjuk, Isten úgyis gondoskodik róluk – hallhatjuk a Csiszér László és zenekara tevékenységének támogatására meghívó videóüzenetben. Imával és adománnyal is segíthetjük a dicsőítő zenészek szolgálatát.

„Ezután leült szemben a kincstárral és figyelte, hogy dob a nép pénzt a perselybe. Sok gazdag sokat dobott be. De aztán jött egy szegény özvegy, s csak két fillért dobott be. Erre odahívta tanítványait, s így szólt hozzájuk: »Bizony mondom nektek, ez a szegény özvegy többet adott mindenkinél, aki csak dobott a perselybe. Mert ők a feleslegükből adakoztak, ez pedig mindent odaadott, ami csak szegénységétől telt, egész megélhetését«” – olvashatjuk az evangéliumban a közismert esetet.

Fontos észrevennünk, hogy a történet hátterében ugyanúgy Isten dicsőítése áll, jóllehet hangtalan, minden szó nélkül valósul meg. A dicsőítés életünk minden területét és pillanatát átjárhatja. Van, aki ezt az imádó odaadást Istent magasztaló zenében is képes megjeleníteni. Ezt teszi sok hazai és külföldi keresztény együttes, köztük Csiszér László és muzsikustársai.

A zenekar honlapján lehetőségünk van a dicséret zenei áldozatát Isten oltárára vivők teljes munkaidős tevékenységét anyagi javakkal és imádsággal támogatni. Az erről szóló videó világosan bemutatja a dicsőítő csapat sokrétű tevékenységét, amelyet értünk, az egyházért végeznek az arra elhivatott zenészek. Támogassuk tehát Istennek odaadott szívből Csiszér László és zenekara munkáját, amellyel Krisztus testének, az egyháznak épüléséhez járulnak hozzá!

 

 

Édesanyám méhében te szőtted a testem – életvédelem a keresztény könnyűzenében

Dicsőítők az Oltáriszentség körül

Iratkozzon fel hírlevelünkre