Jota akusztikus dalára még a színpad is beleremegett

Andelic Jonathan keresztény dicsőítő dala egy igazi belevaló buli és ünnep az Akusztik színpadán. Aki egyszer meghallgatta, nem bírja ki, hogy ne tegye be újra az „Áldom” akusztikus feldolgozását. Az a helyzet, hogy valóban átütő erővel sugárzik a dalból a remény és az élet őszinte igenlése. Kérem szépen, nincs más hátra, mint előre: táncra fel! Izzon a tenyerünk az örömtapstól!

Jota a második válogató végén, a közönségszavazatoknak hála továbbjutott az elődöntőbe. Ez már akkor jó hírt jelentett, hiszen az ingyenesen küldhető, támogató sms-ek révén mi magunk is kifejezhettük szeretetünket Isten iránt. 

Minden idők „egyik” dalára szavaztunk a Dalban

Az üzenettől függetlenül is fergetegesen sodró erejű dal magával ragadott bennünket, akusztikus verziója viszont egyszerűen lenyűgöző. Érdemes megfigyelni az erről készült felvételen, hogy Jota és a csapat mindent, teljes erővel – és hittel – belead a dicsőítésbe, amely a gospel világába varázsol bennünket. Azért tegyük hozzá, hogy bármennyire is profi a dal, nagyon jól állna neki egy-két vérbeli gospel énekes közreműködése.

De ne legyünk elégedetlenek, hiszen a színpad egyszerűen így is beleremeg a dinamikus előadásba! Jota homloka gyöngyözik, „ahogy a szíve dobban egyre jobban, minden dalban” áldja Isten szent nevét.

Mint a második fordulóban, úgy most is adott a lehetőség számunkra, hogy támogató szavazatainkkal bekapcsolódjunk a Jota vezette dicsőítésbe – nem mintha a mi értékelésünktől vagy a dal sikerességétől függene Isten nagysága és jósága.

A Mediaklikk Dal 2021 oldalon minden 24 órában újra voksolhatunk Jota dalára, egészen március 10-ig.

Azért is érdemes ezt a szavazást naponta megismételni, mert közben átalakul a szívünk igazi, dicsőítő, Istenért bulizó szívvé, ahogyan újra és újra meghallgatjuk Andelic Jontahan Jota „Áldom” című számát.

 

 

 

Veled vagyunk, Jota! – Andelic Jonathan a Dalban

Isten a menedzserem a színpadon is – Andelic Jonathan JOTA a Vasárnapnak

 

Kiemelt képünk forrása: YouTube

Iratkozzon fel hírlevelünkre