Legyél tagja a Vasárnap.hu tavaszi gyakornoki programjának!

A Vasárnap.hu lapcsalád kiadója, a Kovács K. Zoltán Alapítvány

GYAKORNOKI PROGRAMOT HIRDET

egyetemisták és főiskolások részére.

Kiadónk újságíró gyakornoki pozíciót ajánl elkötelezett és tehetséges fiatalok számára. Gyakornokaink részt vehetnek a Vasárnap.hu cikkeinek elkészítésében, valamint az S4C.News tematikus hírportál magyar és angol nyelvű anyagainak előkészítésében.

Mi nem kávéfőzésre hívunk! Gyakornok csapatunk tagjai részt vesznek sajtótájékoztatókon, kiveszik részüket a hírszerkesztésből, szemléket készítenek, lehetőséget kapnak önálló interjúk és riportok elkészítésére, részt vehetnek a munkatársaink számára szervezett belső tréningeken és képzéseken. Mindezeken felül feladatokat kapnak podcastjaink és videós anyagaink elkészítésében is.

Bepillantást nyernek egy országos lap, valamint több tematikus hírportál munkájába, publikálhatnak magyar és angol nyelven egyaránt.

Betekinthetnek televíziós műsorgyártásba, Facebook-kampányok világába, kiemelkedő szakmai tapasztalatokra tehetnek szert.

 

A jelentkezéseket az info@vasarnap.hu címen várjuk február 24-ig. A jelentkezőktől CV-t, motivációs levelet és két próbaírást kérünk (műfaji és terjedelmi megkötés nélkül).

Az első kiválasztási kört sikerrel teljesítő jelentkezők személyes beszélgetésen vesznek részt a szerkesztőség tagjaival. A felvételt nyert gyakornokokat március 1-ig levélben értesítjük.

 

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre