Ha Trump nyer, akár vér is folyhat az utcákon – Szilas Imre zeneszerző a Vasárnapnak

A Los Angelesben élő Szilas Imre a kommunista Magyarországról kényszerült kimenekülni Amerikába. Az azóta is komponáló és zenéjével templomban szolgáló zenész szerint ma estére (nekünk holnap reggelre) eldől az USA sorsa. Annyira feszült a helyzet, lehet, hogy vér fog folyni az utcákon.

Szilas Imre a nyomasztó politikai és egyházi környezet ellenére 1968-ban bemutatta a Mátyás templomban a világon minden valószínűség szerint első beatmisét. Korábbi interjújában a keresztény könnyűzenész az amerikai állapotokról így nyilatkozott:

„Amerika most nagyon felfordult állapotban van. Nyomasztó már ez a liberális-kommunista érzés, ami a levegőben terjeng. Nekem, aki ezt már egyszer átéltem, és ami elől ide menekültem, különösen ijesztő!

Például nem engedik, hogy templomba menjél, de azt lehet, hogy kint tüntess az utcán a tömegben. Lehet égetni, gyújtogatni, szabadon randalírozni, csak templomba menni tilos.”

Az éppen ezekben az órákban zajló elnökválasztással és annak tétjével kapcsolatban a zeneszerző lapunknak elmondta: „Feszült a helyzet! Nagyon. A városokban bedeszkázták az üzleteket irodákat mert félnek a baloldali reakciótól. Antifa, BLM főleg, amelyek belföldi terrorista csoportok.

A Trump elnök az aki védi a nyugati civilizációt, és egyben a kereszténységet is. A demokraták egy istentelen kommunista-marxista állapotot akarnak teremteni.

Sajnos a fiatalok itt azt hiszik, hogy ez jó lesz nekik, mert mindent kapnak majd a kormánytól, és nem kell dolgozniuk.

Ma estére eldől a USA sorsa. Lehet, hogy vér fog folyni az utcákon holnap. Az Úr Isten áldását kérjük, hogy világosítsa meg az emberek elméjét: a rombolás, a pusztítás nem válasz semmire. Könnyű lerombolni. de nehéz felépíteni – üzente Szilas Imre.

 

Az év legizgalmasabb éjszakája – Kövesse a Vasárnappal az amerikai választás eseményeit!

 

Kapcsolódó, olvasásra ajánlott írásunk:

Szilas Imre a Vasárnapnak: Felajánlottam a tehetségemet Istennek

A kiemelt képünk forrása: Flickr.com

Iratkozzon fel hírlevelünkre