Gyereket rabolt magának, hogy tévét lophasson egy pakisztáni férfi

Pakisztánban egyre olcsóbban „adják” a keresztény életet.

Asharaf Masih,az elrabolt gyermek édesapja jelentette az esetet, 11 éves fiát ugyanis nem csak elrabolták, de érthetetlen módon zálogba is helyezték egy elektronikai termékeket forgalmazó boltban.

„A fiam elment a piacra, ahol egy idegen azt mondta neki, hogy a szülei egy LCD tévéket árusító boltnál várnak rá. A férfi ekkor elvitte Musát egy elektronikai szaküzlethez” – számolt be az esetről Masih.

„Az emberrabló ezután fogott egy LCD tévét, és otthagyta Musát a bolt tulajdonosának társaságában azzal, hogy itt hagyja a fiút biztosíték gyanánt, nemsokára visszajön és kifizeti a tévét.

Miután hosszú ideig nem bukkant fel a férfi, a bolttulaj elkezdte verni Musát.” Az üzletember rajta vezette le dühét, amikor a kisfiú közölte vele, hogy egyáltalán nem ismeri a férfit, akivel érkezett, ő kényszerítette az utcán arra, hogy vele menjen.

„A tulajdonos brutálisan megverte Musát” – nyilatkozta az édesapa a persecution.org hírportálnak.

„A testén még mindig viseli a brutális kínzás nyomait.”

Masihék a rendőrségen jelentették az esetet, de mivel a családjuk keresztény, ráadásul szegények (Pakisztánban a kettő ok-okozati viszonyban van), nem sok reményük van arra, hogy ügyükkel érdemben foglalkoznak majd. A rendőrség egyelőre semmi biztatót nem közölt az érintettekkel.

 

Kiemelt képünk illusztráció, forrása a Pixabay.

Iratkozzon fel hírlevelünkre