Kim Walker-Smith az új dalát egy erdővé változott színpadon énekli

A koronavírus-járvány első nagy hulláma idején született dal minden borzalom ellenére is a Védelmezőt dicsőíti, aki Kim Walker-Smith számára Jézus Krisztus. A szám egy megtántoríthatatlan tanúságtétel az Isten szeretetébe vetett bizalomról. A videoklipben látható színpad díszlete is az új élet kezdetének szimbóluma. Nincs olyan sötétség és gonosz erő, amit Jézus le ne győzne.

Kim Walker-Smith egy elragadtatás során erősödött meg abban, hogy Isten azt várja tőle, dicsőítse őt. Ez a látomás jelentette számára az áttörést a dicsőítésben és az imádásban. Azóta ezt teszi, nem is kis intenzitással. Mi sem bizonyítja jobban ezt a határtalan odaadást, mint az énekesnő új dala a Védelmezőről.

A dal nem kertel, nem kerülgeti a forró kását, hanem közel hét percen keresztül tanúságot tesz arról az igazságról, hogy Jézus a biztos védelem, a menedék, a béke, minden félelemmel, fegyverrel és a gonosszal szemben. 

„Nem értek egyet a hazugsággal, hogy magamra hagytál engem. A félelemnek sem engedem, hogy fogást találjon rajtam, mert te velem vagy” – halljuk rögtön a dal elején a határozott állásfoglalást, amelyre a refrén teszi rá a félreérthetetlenség pecsétjét: „A Védelmező szüntelenül mellettem áll, soha nem hagy el, ő az igazság, akinek a szívében bízhatok, és aki harcol értem a háttérben.”

Az ebbe a védelembe vetett feltétlen bizalom szólal meg a bridge-ben: „nincs olyan fegyver, ami miatt aggódnom kellene, és nincs az a sötét, amely megrettenthetne, mert minden hatalom és erő egy névben összpontosul, aki vár, menedék és szabadság, és aki egy személy: Jézus Krisztus.”

„Az új élet és a növekedés érzését akartam megragadni az album kinézetének kialakításában. Éjjel, amikor felvettük, egy színpad tele volt élő növényekkel és virágokkal! Festői tervezőnk, Eric Ponpetenieff egy erdőt képzelt el körénk, élő fákkal, páfrányokkal, mohával és virágokkal. A színpad olyanná lett, mint egy buja, élő kert, még a saját eukaliptusz fáját is elhozta. Mondanom sem kell, hogy csodálatos illat áradt a színházban azon az estén” – mesélte a dal felvételének körülményeiről Kim Walker-Smith.

Különleges erőt és aktualitást kölcsönöz a tanúságtevő, dicsőítő számnak, hogy éppen a világméretű koronavírus-járvány idején született. Nem meglepő a hivatalos videó kommentjei között a következő őszinte beírást olvasni:

„Az én védelmezőm nem hagyott el, amikor elkaptam a Covid-19 fertőzést. Ő harcolt értem. Mostanra meggyógyultam. Köszönöm, én védelmező és gyógyító Jézusom!”

Kiemelt képünkön a hivatalos videoklip részlete látható.

Kapcsolódó, olvasásra ajánlott írásunk:

Kim Walker-Smith: Isten nagyon, nagyon, nagyon szeret engem!

Iratkozzon fel hírlevelünkre