Házi feladat 11 éveseknek: Nézz utána, mi az a hardcore pornó!

Bocsánatot kért az angliai iskola, amiért azt kérte a gyerekektől, hogy határozzanak meg „nem megfelelő” szexuális fogalmakat (mint amilyen például a transzgender pornográfia), de azért hozzátette: a házi feladat teljes összhangban van a kormány egyenlőségi irányelveivel.

Az angliai Archbishop Sentamu Academy bocsánatot kért – a szülők heves tiltakozását követően –, amiért a Személyes, szociális és egészségügyi oktatás (PSHE) tanórán

azt kérték a jelen lévő 11-14 éves diákoktól, nézzenek utána, mit is jelent a drag queen, az LMBTQ+, a hardcore pornó, a homoszexuális, a transzvesztita és egyéb fogalmak.

A Breitbartnak nyilatkozó Mrs. Taylor, akinek gyermeke az iskolába jár, dühösen magyarázta a dolgot az újságnak:

„A lányom még gyerek, még mindig tündéreink vannak, a hálószobája Én kicsi pónim stílusban van dekorálva. Ártatlan és naiv. Tavaly még általános iskolába járt, élte az életét, most meg azt kérik tőle, hogy keressen rá a hardcore pornóra.”

„11 éves, az idegenektől való óvatos távolságtartásra kéne figyelnie, meg arra, hogy ne osszon meg magáról online információkat, de a nemiszervek megcsonkítása már egy másik szint. A körülmetélésről kérdezték, meg a mellvasalásról… Még én sem tudom, hogy az micsoda”– tette hozzá Mrs. Taylor.

Az intézmény igazgatója, Chay Bell nyilatkozatban kért bocsánatot a történtekért, de hozzátette: a PSHE órák anyagait a kormány szexuális edukációt részletező irányelvei mentén állítják össze.

„A tanulókat nem kértük közvetlenül, hogy keressenek rá a témákra az interneten, mert minden kérdésre való válaszadáshoz szükséges információ benne volt a tanáraink által előállított anyagban” – írta Bell.

Az angol iskolák az egyenlőség és sokszínűség ideológiája mentén egyszerűen letámadják a gyerekeket az úgynevezett szociális igazságosság elképzelésével. Támogatják, hogy a gyerekek vegyenek részt Pride felvonulásokon, hogy előítéletek nélkül nőhessenek fel.

Bizonyos kritikus hangok azért megemlítik, hogy a homoszexuális életstílus ilyen szintű promotálása az iskolákban  talán a tisztelet hiányát jelezheti a keresztény, illetve egyéb vallású emberek hite, meggyőződése felé.

De hát ki feltételezne kettős mércét egy ilyen igazságos, nyílt és elfogadó társadalomban?

Kiemelt képünk forrása az MTI/Mónus Márton.

 

Iratkozzon fel hírlevelünkre