A MercyMe a karanténban is humorbomba!

Lassan Dunát lehet rekeszteni a jobbnál jobb karanténvideókkal. Az előadók és az együttesek egyre-másra osztják meg rajongóikkal a biztatást, hitet és erőt adó klipjeiket. Nagyon mást a koronavírus-járvány idején nem is tehetnének. 

A MercyMe is előrukkolt egy hasonlóval, a csapattól megszokott lendülettel – és természetesen rengeteg szellemességgel. Izajás könyve 40. fejezetének 31. sora ihlette a dalt: „Futnak, de nem fáradnak ki, járnak-kelnek, de nem lankadnak el” – mondja a bibliai szerző mindazokról, akik az Úrban bíznak.

A történet Bart Millard otthonában kezdődik, ahol a fronténekes – csendes magányában – épp a csapat tagjai után vágyódik. Természetesen a világjárvány kellős közepén nincsen lehetőség a találkozásra, ami elszomorítja őt – de a technika és a találékonyság segítségével végül mégis úrrá lesz a helyzeten.

MercyMe – a keresztény kortárs könnyűzene egyik legjobb csapata

A lakás berendezését teljesen átforgatva, lepedőkből és ágyakból és egyebekből négy „vetítővászon” születik, ahová az intelligens projektor segítségével a zenésztársak képe kivetíthetővé válik. Ha virtuálisan is, de újra egyben a zenekar! A dal profetikus és bátorító üzenete pedig nekünk is szól: most

még egy kicsit várnunk kell.

„Gyerünk és várjunk még egy kicsit!” A gyorsak, a pörgősek most egy picit lelassulhatnak az adott ritmusra.

Humor és Isten szava egyetlen videoklipben – nagyszerű alakítással. Nekem már csak annyi maradt, hogy megismételjem a videó elején olvasható felszólítást:

„Helyezzük biztonságba magunkat! Mossuk meg a kezünket! És élvezzük ezt a videoklipet!!!”

Iratkozzon fel hírlevelünkre