David Beckham: Messi jobb, mint Ronaldo

David Beckham szerint technikáját és tehetségét tekintve nincs különbség Lionel Messi és Cristiano Ronaldo között, de az argentint jobb futballistának tartja a portugálnál.

Az angol válogatott korábbi világsztárja a Télam argentin hírügynökségnek nyilatkozva hasonlította össze a jelen labdarúgásának két kiemelkedő klasszisát, s nála az összevetést a hatszoros aranylabdás Messi nyerte a világ legjobbjának ötször megválasztott Ronaldóval szemben.

A modern futball számára nagyszerű, hogy mindketten léteznek, de Messi egyszerűen a legjobb a világon, egyedülálló, nincs még egy ilyen játékos, mint ő – dicsérte az FC Barcelona és az argentin válogatott ászát.

Megítélése szerint a Juventust erősítő Ronaldo nem éri el Messi szintjét, ám mindketten jobbak, mint a többiek – fogalmazott.

MTI

Kiemelt képünkön: Lionel Messi, a Barcelona argentin csatára köszönti a szurkolókat a katalán klub alapítójáról elnevezett Joan Gamper Kupáért vívott FC Barcelona-Arsenal FC mérkőzés kezdete előtt a barcelonai Camp Nou stadionban 2019. augusztus 4-én.
Fotó: MTI/EPA/EFE/Andreu Dalmau

Iratkozzon fel hírlevelünkre