Borbás Marcsi is az otthonmaradás mellett emelte fel szavát

Borbás Marcsi elárulja: az otthonlét számára sem könnyű, azonban arra biztat mindenkit, hogy találjon magának valamilyen elfoglaltságot, ami könnyebbé teszi ezt az időszakot.

A műsorvezető a Facebook-oldalán látható videóban hangsúlyozta, a szakemberek azt kérik, különös tekintettel az idősekre, hogy maradjanak otthon.  Hozzátette: az idősek kérjék meg családtagjaikat, a szomszédokat, az ismerősöket, hogy vásároljanak be számukra és váltsák ki gyógyszereiket.

Vigyázzunk egymásra! – Borbás Marcsi

Borbás Marcsi is bekapcsolódott a #vigyazzunkegymasra kampányba. Az otthonlét számára sem könnyű, azonban arra biztat mindenkit, hogy találjon magának valamilyen elfoglaltságot, ami könnyebbé teszi ezt az időszakot. #vigyázzunkegymásra #maradjunkotthon

Gepostet von Szentkirályi Alexandra am Samstag, 21. März 2020

Marcsi elismeri, nagyon nehéz személyes érintkezés nélkül dolgozni, vagy a szabadidőt eltölteni, de a szakemberek ajánlását be kell tartani, otthon kell maradni.

Hangsúlyozta a pozitív gondolkodás fontosságát, valamint azt javasolta az otthon maradt embereknek, hogy olyasmivel foglalkozzanak, amire korábban nem jutott idejük.

Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő múlt pénteken közölte a Facebook-oldalán, hogy hétfőtől a magyar kormány hazai hírességekkel figyelemfelhívó kampányt indít, amelynek célja, hogy minél többen hasznos és megbízható információkhoz jussanak a koronavírussal kapcsolatban.

 

(MTI)

Kiemelt képünk forrása: Borbás Marcsi Facebook-oldala

Iratkozzon fel hírlevelünkre