8 nap alatt 6 országban sok ezren dicsőítették Istent

Minden azt mutatja, hogy egyre többen felfedezik Isten nagy vágyát, hogy az emberek őt dicsőítsék. Az Ez az a nap! Roadshow 8 nap alatt 6 országban rendezett dicsőítő összejövetelt, mindenhol zsúfolásig megtelt csarnokokban. A résztvevők Isten imádására gyűltek össze mindenhol, és nem a dicsőítést vezető „sztárok” miatt. Jézust ünnepelték, Istennek adták át életüket. Minden eseménnyel közelebb kerülhettek a kárpát-medencei nagy dicsőítő naphoz, melyet 2020. július 18-án rendeznek a Puskás Arénában.

A Puskás Arénába meghívó roadshow a februári állomásokkal már 23 várost érintett. Minden helyszínen keresztények ezrei emelték magasba Isten nevét. A dicsőítés vezető, hazai és külföldi előadók teljes egységben szolgáltak a színpadon. Az egyes események

világító fáklyákként lobognak a Kárpát-medence térképén, megújulást, gyógyulást és reménységet hozva Európa népeinek és Magyarországnak.

A legutóbbi periódusban meglátogatott városokban – Bécs, Ljubljana, Zágráb, Eszék, Szabadka, Kecskemét, Szeged és Arad – csordultig megteltek az otthont adó csarnokok. Sokan a régióból buszokkal közelítették meg az egyes alkalmakat. A leglelkesebbek több rendezvényen is részt vettek. 

„Lelkesítő volt együtt imádkozni és dicsőíteni olyan nemzetek között, ahol sokáig a széthúzás és ellenségeskedés volt a meghatározó. Szlovénia, Horvátország és Szerbia városaiban alig néhány évtizeddel ezelőtt háború dúlt, most azonban egy-egy itteni helyszínen egységben könyöröghettünk Istenünkhöz. Különösen Szabadka volt meghitt ebből a szempontból, ahol horvátok és szerbek imádkoztak együtt” – olvasható a rendezvény honlapján.

A rendezők maradandó élményként emlékeznek az aradi roadshowra is, ahol a sokszor megtépázott nemzetiségi viszony ellenére magyarok és románok együtt énekeltek kitörő erővel és lelkesedéssel Isten dicsőségére.

A külföldi előadók odaadását mutatja, hogy az angol nyelvű dicséreteiket magyar nyelven is megpróbálták elénekelni, ezzel belopva magukat a magyar közönség szívébe – és leginkább közel hozva Isten szeretetét. Martin Smith és Noel Richards mellett a színpadon szolgáló külföldi csapatok, illetve előadók voltak: Andrej Grozdanov, az Outbreakband, Abend, a Svetnik és a CheckPoint; az Alpha Band & The Kingdom Friends; Matej Galić, az Emanuel és Petar Buljan; Serbia Worship, a Shalom Romalen és Darijo Šehić, valamint a Harvest Worship. A magyar előadók között szolgált Pintér Béla, Csiszér László, Prazsák László, Mező Misi Gável Andrással és Gellérttel, továbbá Mike Sámuel és Lackfi János

Mező Misi & Gável András és Gellért – Hozsánna (Ez az a nap! Roadshow, Szeged)

Közzétette: Ez az a nap! – 2020. február 20., csütörtök

Iratkozzon fel hírlevelünkre