Karambol után hálaadás

Egy hónappal ezelőtt a Rád találtam dicsőítő csoport vezetője autóbalesetet szenvedett, amikor egy kivilágítatlan traktor pótkocsijának ütközött. A zenekarnak tehát van oka hálát adni, nem csak az elmúlt tíz évért, hanem Isten gondviselő és óvó szeretetéért is. November 9-én ezért tartanak jubileumi koncertet Zalaegerszegen.

Egy hónappal ezelőtt volt egy autóbalesetünk (feleségem, a legkisebb gyermekünk, Misi és egy fiatal segítő diák volt velem), Istennek hála jól vagyunk, de az autónk tönkrement. Éppen szentmisén zenéltünk a szomszédos atyánál, és hazafelé nekimentünk egy kivilágítatlan traktor pótkocsijának – számolt be Sziráki Péter zenekarvezető a szerencsés kimenetelű karambolról. 

A Rád találtam dicsőítő csoport immár tíz éve végzi zenei szolgálatát, amelynek egyik kiemelkedő színtere az iskola. Az általuk végzett sulimissziók során a diákok átadják életüket Isten vezetésének. Tevékenységük folytán jobbá, egységesebbé válik az iskolai élet.

– Tíz évvel ezelőtt kaptuk az első felkérésünket Zalaegerszegen a Mindszenty iskolában, hogy egy lelki napot tartsunk középiskolás fiataloknak. Egyikünk emlékezett Jézus mondatára – nem ti választottatok engem, hanem én választottalak titeket –, amelyből a nevünk is ered: Rád találtam dicsőítő csoport – számolt be egy korábbi interjúban lapunknak Sziráki Péter.

A november 9-i jubileumi koncertre személyesen hívják mindazokat, akik eddig a szolgálatukhoz valamilyen módon is kapcsolódtak, és azokat is, akik szívesen adnának velük hálát Istennek. A délután kettőtől kezdődő program dicsőítéssel indul, amelyet az elmúlt tíz év élménybeszámolója követ majd. Az alkalmat egy ünnepi, zenés szentmise, valamint egy ünnepi fogadás zárja.

GYERTEK EL!!! 🤗

Közzétette: Rád találtam – 2019. november 2., szombat

 

Kapcsolódó cikk:

Sziráki Péter: Elültetünk valamit a fiatalok szívében