A Szent Jobbot gyalázza a DK képviselője

A Szent István napi K.O., az államalapítónk életpéldájának erejéből eredő szentjobb-egyenes kiütötte Vác baloldali városvezetését. Bárcsak!

Az aktivista a Facebookon osztotta meg a magyarságot és a kereszténységet egyaránt sértő gondolatait – hívta fel a figyelmet a 888. Nincs új a nap alatt a posztkommunisták különböző új formációinál és a DK-nál, amióta Gyurcsány Ferenctől megtudhattuk: „Mária levette a kezét az országról".

„Közeledik augusztus 20., amikor a pesti belvárosban szoknyás férfiak szar számokat énekelve körbehurcolnak egy mumifikált kezet, amiről csak annyit lehet tudni bizonyosan, hogy egy férfié volt…” – tartson eddig a DK-s kijelentés még éppen idézhető része.

Homonnay Gergely az átlagot is alulmúló magyarság- és kereszténységellenes véleményéhez hozzátette: „Még mielőtt valaki azt feltételezné, hogy bajom van a körmenettel, annak elmondom, hogy semmi bajom nincs. Egyszerűen nem megyek oda”.

Újabb ellenzéki kijelentés, amely megint csak annak bizonyítéka, hogy sem a DK, sem a hozzájuk hasonlók valójában azt sem tudják, miről beszélnek. Nincsenek tudatában annak a hatalmas örökségnek, amelyet ennek az országnak ajándékozott első szent királyunk. Az ő jobbja emelte fel ezt az országot, és tette egy olyan asszony kezeibe, aki azóta sem vette le kezét a magyar népről – hiába jelentette ki ennek ellenkezőjét még évekkel ezelőtt éppen Gyurcsány Ferenc.

A kommunisták szellemei örököseinek életében az idő múlásával semmi sem változott meg: sem keresztényellenességük, sem a nemzeti létet megkérdőjelező viselkedésük nem vett új irányt. Ezt támasztja alá a macskája mögé bújó Homonnay Gergely az idei nemzeti ünnepre vonatkozó, ránk erőltetett kijelentése.

Forrás: 888.hu; Fotó: MTI/Illyés Tibor

Iratkozzon fel hírlevelünkre