Kereszténygyalázó választási plakátok Drezdában (18+)

Drezda belvárosában Szászország miniszterelnökének nemiszervével körbecsavart keresztes választási plakátok díszelegnek.

A németországi Szászországban szeptember elsején tartományi választásokat tartanak. A kampányidőszak javában zajlik, és a szász főváros, Drezda tele van a különböző pártok választási plakátjaival. A napokban a központi helyen lévő Pragererstraßén sétálva egy különösen vérlázító plakátra lettünk figyelmesek.

A plakát a kereszténydemokrata párt (CDU) tagját, Szászország miniszterelnökét, Michael Kretschmer-t ábrázolja anyaszült meztelenül, akinek hosszúra nyúlt pénisze kígyóként tekeredik a keresztény vallás legfontosabb jelképe, a kereszt köré.

meztelen Michael Kretschmer

A keresztfán Krisztus neve helyett egy CDU felirat díszeleg, melyről a C betű leesett, így a du, azaz németül “te” szó maradt rajta. A kép alján pedig a következő szöveg olvasható: “Aus langer Tradition: CDU – DIE SÄCHSISCHE UNION”, magyarul “régi hagyomány: CDU- Szász szövetség”. A kép hátteréből pedig a CDU politikusai, Stanislaw Tillich, Georg Milbradt, Kurt Biedenkopf és felesége, Ingrid figyelik a meztelen férfit.

A plakátot természetesen nem a CDU helyezte ki, hanem a Die PARTEI nevű szélsőséges párt akik a kereszténydemokraták lejáratása céljából gyalázták meg Európa legnagyobb egyházának a jelképét.

Az egyébként látszatra muszlim többségű szász fővárosban sokan megálltak a gyalázatos kép előtt, ami remélhetőleg hamarosan lekerül a helyéről.

A Tag24 német internetes lap a város egy másik pontján, a Karolina hídnál talált plakátról írt pár nappal korábban, ami később a drezdai városháza elé, a György térre vándorolt.

 

Fotó és hír: S4C.News

Iratkozzon fel hírlevelünkre