Az Orlai Produkciós Iroda fontos ügyben kéri a segítséget

Az Orlai Produkciós Iroda számára mindig is fontos volt a társadalmi felelősségvállalás. Most a Pitypang Gyermekotthon lakóinak szeretnének örömöt szerezni.

A Pitypang Gyermekotthonban jelenleg 11 nehéz sorsú gyermek ellátásáról gondoskodik összesen hat nevelő, akik 12 órás váltott műszakban próbálják a szülői szeretet hiányát pótolni a törődésen és a gondoskodáson túl speciális  ellátást igénylő lakók életében, akik közül van egy vese- és egy tüdőtranszplantált daganatos, valamint egy erősen látássérült kislány is.

Fotó: Péter László

A május 31-ig tartó különleges akciójuk keretében azt tűzték ki célul, hogy eljuttatják az otthon lakóit a Balatonra nyaralni, amire szűkös anyagi lehetőségeik miatt önerőből nem lenne módjuk. Ehhez azonban szükségük van az Önök részvételére is! Bizonyos előadásaikra online megváltott jegyek árából, illetve az ebben az időszakban online eladott KEDVENCEK Bérletek után 1000-1000 forintot juttatnak a gyermekotthon számára.

Kérik tehát nézőiket és partnereiket, hogy vásároljanak május 31-ig online KEDVENCEK Bérletet vagy jegyeket a Vadméz június 26-i és 27-i, illetve a Becéző szavak szeptember 12-i, 13-i és 14-i előadásaira, és támogassák a gyermekotthon lakóinak nyaralását!

Fotó: Péter László

A fotók az április 16-i Várj, míg sötét lesz! című előadásuk előtt készültek, amelyen a Pitypang Gyermekotthon lakói és nevelőik az Orlai Produkciós Iroda meghívására vettek részt. A gyermekek közül sokan most jártak először színházban.

 

Kiemelt kép: Péter László

Iratkozzon fel hírlevelünkre