Gyönyörű szép drónfelvételek az esztergomi bazilikáról

Fantasztikus képeket készített az esztergomi bazilikáról Sir Drone A Lot.

Csodálatos felvételeket készített az esztergomi bazilikáról (hivatalos nevén Nagyboldogasszony és Szent Adalbert Székesegyház) Sir Drone A Lot. A drónnal dolgozó fotóművész célja, hogy új perspektívákból mutasson be olyan ismert helyeket, épületeket, mint például az Országház, vagy akár az átlagember számára ismeretlen, eldugott, mégis figyelemre méltó mozzanatokat emeljen művészi szintre. 

A Facebookra néhány napja felkerült albumot az Esztergom-Budapesti Főegyházmegye is követőinek figyelmébe ajánlotta, mi is így bukkantunk rá. 

A képeit álnéven bemutató művész a Blogstarnak adott interjújában úgy fogalmazott: „mindenhol meg lehet találni a szépet, az érdekeset, amit a drón egyedi perspektívájából lehet megörökíteni. Természetesen a drónfotózás nem azt jelenti, hogy nyakra-főre mindent lekattintunk felülről és akkor már lesz egy csomó szép drónfotónk. Én nagyon szeretem az érdekes épületeket, városrészeket, vagy a természeti csodákat, de simán lehet csinálni egy nagyon jó felvételt egy szántóföldön dolgozó traktorról is.”

Íme a galéria, csodálatos felvételekkel!

Kiemelt képünk forrása a Facebook, Sir Drone A Lot hivatalos oldala.

Iratkozzon fel hírlevelünkre