Soros György stratégiai tervei között szerepel Európa átalakítása

„Soros György stratégiai tervei között szerepel, hogy át kell alakítani Európát. Az elmúlt időszakot látva elmondható, hogy a kezdeményezés valóban sikeres volt, hiszen az Európai Unió vezetésének jelentős része támogatta az elképzelést” – jelentette ki Földi László titkosszolgálati szakértő.

Angela Merkel német kancellárt tartja a stratégia egyik legkiemelkedőbb támogatójának, aki kihirdette a willkommenskultur-t, ezzel megnyitva Európa határait.

Földi László szerint a francia elnök, Emmanuel Macron szintén Merkelhez hasonló politikát folytat, és pontosan követi az utasításokat.  Macron akárcsak Merkel egyre népszerűtlenebb, gyakorlatilag az egész társadalom a gazdaságpolitikája ellen tüntet Franciaországban – hangzott el a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

A szakértő még Sebastian Kurz osztrák kancellárt emelné fel a Macron-Merkel pároshoz, szerinte ugyanis a migráció rendben van, de az illegális migrációval már ő sem ért egyet. Számára is követelmény az Európai Unió határainak védelme.

A titkosszolgálati szakértő megjegyezte, kettősség alakult ki a vélemények és az álláspontok tekintetében, és ez mutatkozik meg majd a következő hónapokban is, egészen a májusi európai parlamenti választásokig. Véleménye szerint a szavazás eredményében azonban nem lesz jelentős áttörés. Szerinte túl kevés már az idő ahhoz, hogy az emberek többségét meg lehessen nyerni. részben azért, mert Nyugat-Európában az emberek mindig is jó körülmények között éltek, és szeretnék megőrizni azt, amit eddig megszereztek. Ebből következik, hogy nem mernek a radikális változások irányába elmozdulni.

 

Forrás: hirado.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre