Egy topmenedzser és egy grófnő is beszállt a Virtuózokba

Mindössze négy év telt el a műsor indulása óta, de a Virtuózok magasabban szárnyal, mint valaha!

 

Hihetetlen éve van a magyar Virtuózoknak: néhány hónapja Maestro Placido Domingo a részvényesük lett, aláírták a műsor nemzetközi gyártásáról szóló egyezményt, majd a Carpool Karaoke gyártója elnyerte a licenszjogokat a Virtuózok műsor nemzetközi verziójának elkészítésére, ezúttal pedig a Manchester United egykori marketingfőnöke, és Bárdossy grófnő, és Szabó Stein Imre, a Zeneakadémia korábbi kommunikációs igazgatója is csatlakozott a Virtuózok egyre népesebb családjához. 

Contessa Bárdossy Mária de Weisz, a magyar származású venezuelai üzletasszony és Latin-Amerika szerte ismert filantróp kisebbségi részvénycsomag vásárlásról szóló megállapodást írt alá a VIRTUÓZOK televíziós formátum és kapcsolódó nemzetközi jogait birtokló angliai székhelyű Virtuosos Holding Ltd. vezérigazgatójával, egyben a magyar klasszikus zenei tehetségkutató műsor alapítójával, Peller Mariannal.

Peller Mariann, a Virtuózok szülőanyja

Az egykor klasszikus zenei tanulmányokat folytató, közgazdász végzettségű, később férjével, a szintén magyar származású, Venezuelába emigrált Weisz Jánossal jelentős üzleti birodalmat felépítő Bárdossy grófnő jelenleg Bogotában és New Yorkban él, de számos erős szállal kötődik szülőhazájához. A VIRTUÓZOK nemzetközi sikere a befektetésen túl – saját bevallása szerint- Bárdossy Mária szívügye, amelyet elsősorban Dél- Amerikában, kiterjedt kapcsolatrendszerét latba vetve kíván elősegíteni.

Az alelnökké kinevezett és részvényesként is csatlakozó Peter Draper személyében komoly formátumú nemzetközi top manager lép a cégbe. Az Umbro Sportswear egykori európai marketingigazgatója, korábban a Manchester United cégcsoport marketing igazgatója és a Valencia CF marketing és kereskedelmi igazgatója jól ismert és megbecsült szakember az Egyesült Királyság és Európa vezető sport és marketing köreiben. A világ egyik legjelentősebb művészeti ügynöksége, a Creative Artists Agency londoni irodájának egykori vezető munkatársaként a VIRTUÓZOK tehetségkutató, tehetséggondozó és minőségi szórakoztató profiljához szorosan is kapcsolódó tudással, kapcsolatrendszerrel rendelkező angol szakember az elmúlt egy évben végzett tanácsadói munkáját váltja a Virtuosos Holding Ltd. nemzetközi üzletfejlesztési alelnök pozíciójára. Közvetlen felettese Peller Mariann vezérigazgató lesz.

Szabó Stein Imre szintén részvényesként csatlakozik a Virtuosos Holding Ltd.-hez. Az RTL Klub egykori kommunikációs igazgatója, az MTV volt szórakoztató és film főigazgatója, az ATV korábbi tartalomfejlesztésért felelős vezérigazgató-helyettese egy éve köszönt le a Zeneakadémia kommunikációs igazgatói posztjáról, nevéhez fűződik- többek között- a Bartók Világverseny és Fesztivál és a Marton Éva Nemzetközi Operaverseny felépítése, a Zeneakadémia brand nemzetközi újrapozicionálása,- ez utóbbiakhoz kapcsolódóan számos komoly nemzetközi díjat nyert több alkalommal rangos nemzetközi fesztiválokon (Chicagói Filmfesztivál, Red Dot Award, Cannes TV Award). Továbbra is külső tanácsadóként segíti nemzetközi kommunikációs és televíziós tartalmi területen a VIRTUÓZOK külföldi televíziós megvalósulását és a brand építését.

Iratkozzon fel hírlevelünkre