Újabb feketepénzek a Jobbikban!

Ezúttal a Jobbik tévé volt főszerkesztője pakolt ki

Kisberk Szabolcs szerint milliós nagyságrendben folytak be pénzek a Jobbik tévéjéhez. A volt főszerkesztő azt is kimondta: a Jobbikban minden pénz Szabó Gábor kezén folyik át!

Hétfőn Szabó Balázs, a Jobbik feloszlatott szekszárdi alapszervezetének volt elnöke, önkormányzati képviselője robbantotta ki a Jobbik pártfinanszírozási botrányát, amit az Echo TV Informátor című műsorában a Jobbik tévéjének, az N1TV-nek az augusztus elején távozott főszerkesztője, Kisberk Szabolcs, aki úgy fogalmazott: jelentős készpénzforgalomra kényszerítette őket a párt, ám ezen pénzek eredetéről mit sem tudhattak.

Szabó Gábor, Jobbikosoknak csak “Szaszi” neve egyre rosszabbul cseng

Kisberk szerint csak az elmúlt egy évben több millió forint fekete pénz érkezett a Jobbik pártalapítványán keresztül az N1TV-hez. A volt főszerkesztő úgy fogalmazott, hiába tagadják, sokan tudtak róla a párt berkein belül, hogy ezek a pénzek Szabó Gábor pártigazgatótól származnak. A volt főszerkesztő szerint az is köztudott, hogy mindenféle pénzüggyel kapcsolatban csak Szabó engedélyével, jóváhagyásával lehetett dönteni, kifizetni. A volt újságíró szerint nem magán emberek adakozásából jöttek össze a milliók, hiszen akkor nem borítékban vagy mappákban érkezett volna a pénz.

Iratkozzon fel hírlevelünkre