Megadja Gábor: A Facebook célja a nettó újkommunista agymosás

A sajtószabadság napja előtt egy nappal a Facebook „szélsőjobbaldalinak” címkézett véleményvezért tiltott ki a közösségi oldalról. A tisztogatásnak tűnő esemény után joggal érezhetjük, hogy totális háború kezdődött a keresztény és konzervatív hangokkal szemben – írja véleménycikkében Megadja Gábor.

A jövő évi amerikai elnökválasztásra való, időben megkezdett „felkészüléséről” beszélhetünk, amelynek során a „veszélyesnek” tartott oldalakat egyszerűen és határozottan likvidálják a felületről.

A Facebook összes akciójával együtt szinte megfoghatatlan, mivel a magáncég nem tekinti magát hagyományos médiaszolgáltatónak, következésképp kibújhat a vonatkozó szabályok alól is. Vagyis azt csinál, amit csak akar.

A Facebook viselkedéséből a pofátlan komcsi alakoskodás árad – véli Megadja Gábor, aki szerint a mostanihoz hasonló szélsőjobboldali platformmal akarják simára vasalni generációk agyát, genderérzékenyítéssel és muszlimsimogatással. Kulturális háború van – jelenti ki a cikk szerzője, aláhúzva: ha a jobboldal most átengedi a kultúrharc szempontjából jelenleg legfontosabb területet a totalitárius baloldalnak, akkor igaza lehet J. S. Millnek, aki azt mondta, hogy a konzervativizmus a hülyék pártja.

Forrás: 888.hu

'Fel a tetejéhez' gomb