A baloldali gyűlöletkeltés eredménye a Trump elleni merénylet, de a Magyar Péter-jelenség is

A médiának, az elektronikus hírközlő eszközöknek annyira megnőtt a jelentősége, hogy már életünket veszélyezteti. A megnövekedett befolyást, könnyű hergelési lehetőséget használják ki a médiumok, ami már gyilkossághoz is vezetheti az embert. A média nevelővé lépett elő, kicsi kortól vezeti a gyerekeket, mit hogyan kell értelmeznie; legtöbbször gyűlöletre vezet, az érzelmeken, képeken keresztül. Főként a baloldali csatornák keresik meg célzottan a legrosszabb képeket, a legelőnytelenebb felvételeket, ha valaki iránt megvetést és gyűlöletet akarnak szítani. Sokszor elég megnézni egy online újság képeit például Orbán Viktorról ahhoz, hogy tudjuk, itt ellenséges csatornára bukkantunk, cél a gyűlöletkeltés. Ehhez járulnak még a naponta ismételt negatív mantrák arról a személyről, vagy magáról az országról, amelyet a gyűlölt személy vezet. Ez történt Amerikában is, „célkeresztbe” került Donald Trump előbb a médiában, végül a valóságban.

Fico országában is ugyanez a helyzet, előbb a média elvégezte a gyűlöletkeltést, beadta a napi negatív mantrákat táplálékul az embereknek, míg megtörtént a merénylet. A merénylő azt érzi, hogy nem bírja tovább, ez a helyzet annyira tűrhetetlen, ez a személy annyira gyűlölni való, hogy végeznie kell vele, az ország érdekében.

Milyen folyamatok eredményezhették Szlovákiában a Robert Fico elleni merényletet? – Interjú a Piros7.es magyar híroldal főszerkesztőjével

Ezt érezték a Trump-gyűlölők is, míg valaki valóra is váltotta, mert volt hozzá eszköze, és ez Amerikában igen könnyű dolog. A média célkeresztjében Trumpot előbb el akarták hallgattatni, letiltották a közösségi médiából hosszú időre, nehogy elérje üzeneteivel az embereket. Aztán bíráság elé citálták, mindenképpen börtönre akarták ítélni, természetesen nagy média visszhanggal, a legaljasabb bűnözőnek beállítva.

Donald Trump bűnös, ezt mondta ki az esküdtszék New Yorkban a volt elnök ellen indult büntetőperben

A sajtóban egyre másra olyan hírek jelentek meg, hogy vége Amerikának és vége a demokráciának, ha Trump kerül hatalomra. Nem mellesleg Trump békepárti, az orosz-ukrán háború végét ígéri, és keresztény értékrendű.

Donald Trump: Orbán Viktor nem akar háborút, és én sem akarok háborút – VIDEÓ

Rendszeresen és következetesen ismételgették a negatív mantrákat a baloldali demokrata médiában, míg valaki vagy elég sokan azt érezhették, hogy itt tenni kell valamit. Így a merénylő vette a karabélyát és lőtt. Előbb az elhallgattatás, börtönbe csukás, majd a megölés lehetett a végső cél.

De ha a médiamunkás nem akar gyilkolásra buzdítani, akkor is eléri ezt a célt a negatív mantrákkal, hergelő beszéddel, a mindent sötét színben való feltüntetéssel. Az emberek egy részének az a mindennapi kenyere, hogy bújja a kedvelt balos médiáját, mintegy kielégül, ha megkapja a napi adagot, mert van miért gyűlölködni, irigykedni. Itthon sem más a helyzet, vannak újságok, TV-csatornák melyek naponta adagolják, hogy az Orbán vezette országban minden rossz. Minden nap megjelenik az ATV-n, a RTL csatornáján vagy hírforrásán például ilyen cím: „Szomorú valóság: idén sem nyaralnak a magyarok” vagy a „Magyaroknak idén sincs pénzük a Balatonra”. Eközben szerte az országban és a Balaton minden partján csordultig vannak vendégekkel a szállodák, amelyek alig győzik a rohamot. Ugyanígy van ünnepek táján, karácsonykor, szilveszterkor, húsvétkor, az emberek valósággal megrohamozzák az üdülőhelyeket. A repülőterek is zsúfoltak, az utazási irodák tele vannak utazni vágyókkal, népszerűek az egzotikus utak.

Teljesen más a valóság, mint ahogy az a baloldali lapokban olvasható, de azért mégis bejön a hergelés. Személyesen is ismerünk olyanokat, akik évente több alakalommal mennek egzotikus utakra, hónapszámra hazai gyógyvizes helyekre, mégis fel vannak háborodva. Miután elolvasta a napi adagját a hergelő baloldali újságjában, megnézte kedvenc csatornáit, tajtékozva közli, hogy az már tűrhetetlen, ami itthon megy, ez a szegénység már elviselhetetlen. Ennek pedig egyetlen oka, Orbán Viktor. Mindezeknek a hergelő lapoknak és csatornáknak köszönhető a Magyar Péter-jelenség.

Magyar Péter pedig semmi mást nem csinált, csak megnézte mit írnak a baloldali lapok, mit közvetítenek csatornáik és elkezdte ugyanazt mantrázni. Ismételgeti azóta is naponta, hogy mi vagyunk Európa második, vagy első legszegényebb országa, hogy nálunk az egészségügy nem működik, mi több gyalázatos. A várólisták rettenetesek, eközben nem zavarja, hogy a nyugati gazdag országokban még hosszabbak a várólisták és mindennek borsos ára van.

Annyira hatásos a hergelés, a mantraszerű ismételgetés, hogy sokszor jóravaló emberek is bedőlnek, még keresztények is. Úgy érzik, ő az egyetlen reménységük ebben a szörnyű helyzetben, amiben élünk. És mindezt azok gondolják és hirdetik is fennen, akik sokszor a legjobb körülmények között élnek. Állítólag még értékrendjük is van, ők sem szeretnének háborút, sem migránsokat, sem gendert, ami a kormány legfőbb ideológiája és célja. Magyar Péterről meg nem tudnak semmit, csak tetszenek a negatív szlogenjei az országról, hogy itt minden szörnyű.

Sajnos sok ember elfelejt hálát adni a személyes biztonságért, ami a muszlim terroristák nélküli országban jut neki.

Elfelejti, hogy gyerekeit is biztonságban tudhatja a genderőrülettől, nem veszik el tőle a gyerekét, mert túl keresztényi módon neveli, mert nem egyezett bele a nemváltó műtétbe, ahogy a nyugati országokban teszik.

Rémálom Svájcban: elvesztették gyermekük felügyeletét, mert nem engedték a nemváltoztatást – VIDEÓ

Igaz, hogy emiatt szankcionál bennünket Brüsszel; jobban élhetnénk. De mégis igaz, ahogy Böjte Csaba mondta, ennyi kövér ember még nem élt a világban soha, mint most. Jobban esik azonban panaszkodni és gyűlölködni, amit a média a végletekig fokoz.

„Adjatok hálát az ÚRnak, mert jó, mert örökké tart szeretete!”(1Krón16,34).

Címlapkép: Donald Trump volt amerikai elnök, a Republikánus Párt elnökjelöltje (k), miközben a védelmét ellátó titkosszolgálat ügynökei körbe veszik a Pennsylvania állambeli Butlerben rendezett kampánygyűlésen 2024. július 13-án. A rendezvényen Trump beszéde közben lövések dördültek, a politikus a jobb fülén megsérült, de védőgyűrűben a saját lábán hagyta el a pódiumot. A támadásban egy néző azonnal meghalt, miután fejbe lőtték, ketten pedig életveszélyesen megsebesültek. A Szövetségi Nyomozó Iroda (FBI) Trump elleni gyilkossági kísérletként kezeli az ügyet. A támadóval a helyszínen végeztek a hatóságok. Fotó: MTI/AP/Gene J. Puskar


Hirdetés
'Fel a tetejéhez' gomb