Saját streaming-csatornát indít Tucker Carlson

Új, saját platformot indít Tucker Carlson – jelentette be saját maga az X közösségi oldalán feltöltött videóban.  A népszerű amerikai konzervatív televíziós személyiség a Fox Newstól való távozása után a Twitteren kezdett el műsorokat gyártani, amely hatalmas népszerűségnek örvend nemzetközi szinten is.

Az új csatorna TCN (Tucker Carlson Network) néven lesz majd elérhető. A TuckerCarlson.com oldalon már elérhetőek korábbi tartalmai, a többség azonban csak az előfizetőknek. Ezt havi 9 dollárért (mintegy 3200 forint) hirdeti, azonban most az indulás miatt akciósan, 6 dollárért (2150 forint) lehet feliratkozni az exkluzív tartalmakra.

A TCN korlátlan hozzáférést biztosít Tucker Carlson öt vadonatúj műsorához, beszédéhez, filmjéhez és még sok máshoz

– írja Tucker Carlson a weboldalán. Várhatóan kulisszák mögötti felvételek, dokumentumfilmek és a műsorvezetőnek feltehető heti kérdések és válaszok is elérhetőek lesznek majd a csatornán. A kínálat kapcsán Carlson weboldala számos műsort felsorol, köztük a The Tucker Carlson Interview, a The Tucker Carlson Encounter, a Tucker Carlson Uncensored és a TC Shorts. 

 

Orbán Viktorral készített interjúján a világ szeme

A Fox News korábbi műsorvezetője még augusztusban készített fél órás interjút Orbán Viktorral. A miniszterelnökkel folytatott beszélgetés bejárta a világsajtót, rengeteg komment érkezett több országból is, feltűnt a The New York Times hasábjain, és Elon Musk sem ment el mellette szó nélkül. 

Orbán Viktoron a világsajtó szeme – Óriási népszerűségnek örvend Tuckler Carlson interjúja – VIDEÓ

A címlapképen Tucker Carlson, közéleti kommentátor előadást tart Esztergomban a Mathias Corvinus Collegium Feszten (MCC Feszt), a Széchenyi téren 2021. augusztus 7-én.
MTI/Szigetváry Zsolt

'Fel a tetejéhez' gomb