Moszkvába utazott Tucker Carlson, interjút készíthet Putyinnal

Tucker Carlson amerikai újságíró több napot tölthet Oroszországban, és már egy balettelőadást is megtekintett az ikonikus Bolsoj Színházban – jelentette szombaton a Mash nevű Telegram-csatorna, amely több fotót is megosztott a konzervatív médiaszereplőről. Hírportálok azt a lehetőséget is felvetették, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnökkel készíthet interjút. 

Az orosz sajtó hangsúlyozta: Carlson korábban már jelezte, hogy szívesen készítene interjút Vlagyimir Putyin orosz elnökkel, ám akkor a Kreml sajtótitkára azt mondta, nincs tervben a beszélgetés. Nem tudni, hogy a jobboldali véleményvezér moszkvai útja során készít-e interjút Putyinnal, írják.

Carlson látogatásának hírére reagálva Marjorie Taylor Greene republikánus párti kongresszusi képviselő X-oldalára egy fotómontázst posztolt Carlsonról és Putyinról.

„Utálják, ha egy olyan ember, mint Tucker eltér a forgatókönyvtől”

– írta a demokratákra utalva.

A címlapképen Tucker Carlson, a Fox News amerikai konzervatív televízió volt műsorvezetője, közéleti kommentátor elõadást tart Esztergomban a Mathias Corvinus Collegium Feszten (MCC Feszt), a Széchenyi téren 2021. augusztus 7-én.
MTI/Szigetváry Zsolt

Iratkozzon fel hírlevelünkre