Világvége helyett világbékét kívántak a Békemenet résztvevői – VIDEÓ


Hirdetés

Világvége helyett világbékét kívántak egymásnak és önmaguknak a június 1-jei Békemenet résztvevői. A rakparton vonuló, a Margit-szigetre tartó derűs embertömegben mikrofonvégre kaptuk mások mellett Pataky Attila rockzenészt, Bencsik András újságírót, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest, a Kereszténydemokrata Néppárt elnökét, Eperjes Károly színművészt, valamint Szilvay Gergely keresztény-konzervatív újságírót.

Közösen vallották, hogy itt a helyük, hogy Magyarországnak és Európának békére van szüksége, s hogy véget kell vetni az Európát egyre inkább eluraló háborús pszichózisnak. Ennek legegyszerűbb módja az emberek egységes akaratából eredő erő felmutatása, kitartás a keresztény Európa mellett, valamint június 9-én békepárti képviselők küldése az európai parlamentbe. Nem engedhető meg, hogy újabb világégés sújtsa Magyarországot, hogy újabb háború dúlja fel a kontinens békéjét.

Videó a TikTok-on:

@vasarnap.hu Világvége helyett világbékét kívántak egymásnak és önmaguknak a június 1-jei #békemenet résztvevői. A rakparton vonuló, a Margit-szigetre tartó derűs embertömegben mikrofonvégre kaptuk mások mellett Pataky Attila rockzenészt, Bencsik András újságírót, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest, a Kereszténydemokrata Néppárt elnökét, Eperjes Károly színművészt, valamint Szilvay Gergely keresztény-konzervatív újságírót. Közösen vallották, hogy itt a helyük, hogy Magyarországnak és Európának békére van szüksége, s hogy véget kell vetni az Európát egyre inkább eluraló háborús pszichózisnak. Ennek legegyszerűbb módja az emberek egységes akaratából eredő erő felmutatása, kitartás a keresztény Európa mellett, valamint június 9-én békepárti képviselők küldése az európai parlamentbe. Nem engedhető meg, hogy újabb világégés sújtsa Magyarországot, hogy újabb háború dúlja fel a kontinens békéjét. #béke #békemenet2024 #bencsikandrás #semjénzsolt #európaiunió #európa #epválasztás #szilvaygergely #edda #patakyattila #eperjeskároly #orbánviktor #orbán #kdnp #keresztény #kereszténydemokrata #választás2024 #választás #világbéke #magyarorszag #magyarország #magyarok #magyarság #kereszténység #európaiparlamentiválasztás #önkormányzativálasztás ♬ eredeti hang – Vasarnap.hu – Vasarnap.hu

Szerkesztő: Gerzsenyi Krisztián
Riporter: Majer Tamás

'Fel a tetejéhez' gomb