„Bogyó, Babóca és barátaik” – rajzverseny a legkisebbeknek

A nagy sikerre való tekintettel ismét rajzversenyt hirdettek Bogyó és Babóca rajongóinak. A legkisebbek – óvodás csoportok – pályázhatnak június 6-ig minimum tíz rajz beküldésével. A rajzverseny témája: „Bogyó, Babóca és barátaik”.

A Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk mozifilm kapcsán már márciusban rendezett rajzversenyt az alkotógárda, akik az óvodák visszajelzései és a nagy sikerre való tekintettel úgy döntöttek, most újra meghirdetik a részvételt, Rajzverseny II. címmel. A versenyen óvodás csoportok indulhatnak, minimum 10 beküldött rajzzal. 

A rajzverseny témája: „Bogyó, Babóca és barátaik”. A képeket legkésőbb június 7-ig digitális formában várják a rajzverseny.kedd.net oldalon található feltöltő linken. A beérkező rajzokat a KEDD Facebook oldalára töltik fel Óvoda/Óvodai csoport albumok alá ahol folyamatosan lehet szavazni az alkotásokra. A főnyereményt a rajzaira legtöbb “kedvelést” szerző óvodás csoport nyeri.

Kép forrása: Keddshop.hu

A rajzverseny főnyereménye: részvétel a Bogyó és Babóca 6. – Csengettyűk egy mozivetítésén a nyertes óvodás csoport tagjai és kísérői részére, illetve egy Bogyó és Babócás ajándékcsomag. A fődíj mellett a rajzversenyen résztvevő óvodás csoportok egyéb értékes Bogyó és Babóca játékokat, tárgynyereményeket is nyerhetnek, mint például Csengettyűk memóriakártya, könyv, dominó, puzzle stb. További részletek a rajzverseny.kedd.net weboldalon olvashatók.

Forrás: Keddshop.hu

Címlapkép: Keddshop.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre