Szentkirályi Alexandra a KDNP szakmai napján: Karácsony Gergely Gyurcsány Ferenc bábja

Amióta Karácsony Gergely a főpolgármester, „azóta újra Gyurcsány-korszak van Budapesten” – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Kereszténydemokrata Néppárt II. Giesswein Sándor Szakmai Napján csütörtökön.

A korábbi kormányszóvivő előadásában beszélt a budapesti politikai viszonyokról, a főváros jelenlegi problémáiról, s a jövőbeli lehetőségeiről is szót ejtett – közölte a kdnp.hu.

A kormánypárti politikus emlékeztetett arra, hogy Tarlós István vezetése alatt a fővárosban befejeződött a négyes metróvonal megépítése, megújult a közösségi közlekedés, a városvezetés több közterületet is felújított és virágzott a kultúra.

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Kereszténydemokrata Néppárt II. Giesswein Sándor Szakmai Napján Simicskó Istvánnal és Semjén Zsolttal. Forrás: kdnp.hu

Kiemelte:

2019-ig rend és tisztaság volt az utcákon, tudott épülni és szépülni a főváros.

Amióta Karácsony Gergely a főpolgármester, „azóta újra Gyurcsány-korszak van Budapesten” – hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra.

Véleménye szerint az önkormányzatban Gyurcsány Ferenc mozgatja a szálakat, Karácsony Gergely is az ő bábja.

Szentkirályi Alexandra hosszan sorolta a jelenlegi városvezetés sikertelenségének példáit, ezek között említve a közlekedési káoszt és a Lánchíd felújításával kapcsolatos botrányt is.

Egyértelművé tette, hogy megválasztása esetén Budapest visszatérne a gyarapodó, fejlődő pályára.

Címlapkép: Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje: amióta Karácsony Gergely a főpolgármester, azóta újra Gyurcsány-korszak van Budapesten. Forrás: kdnp.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre