Terrortámadással fenyegetőzik az Iszlám Állam a BL-negyeddöntők idejére

A közelmúltbeli moszkvai terrortámadást magára vállaló Iszlám Állam (ISIS) nevű terrorszervezet egy interneten terjesztett plakát útján újabb támadásokkal fenyegetőzött, célpontként megnevezve a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőinek otthont adó létesítményeket – írja a Marca alapján a Nemzeti Sport.

A terrorszervezet Al-Azaim néven ismert propagandacsatornáján keresztül egy olyan plakátot terjesztett, amelyen az e heti meccseknek otthont adó stadionok mellett egy gépkarabélyt tartó férfi és az angol „Kill them all” (Öljetek meg mindenkit! – a szerk.) felirat látható.

Madridban eleve nagy a készültség, de jelen állás szerint nem történtek változtatások a meccsek megrendezésével kapcsolatban, mivel a mérkőzésekre eleve magas kockázatú rendezvényként tekint a spanyol belügyminisztérium.

Forrás: Nemzeti Sport 

A címlapképen Willi Orbán, az RB Leipzig és Rodrygo, a Real Madrid játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntõjének Real Madrid-RB Leipzig visszavágó mérkõzésén a madridi Santiago Bernabeu Stadionban 2024. március 6-án.
MTI/EPA/EFE/J. J. Guillen

Iratkozzon fel hírlevelünkre