A világ sivataggá vált, a 3. világháború felé halad

Aki nem jár sötétségben, az látja, hogy a Végidőket éljük, a Jelenések könyve elevenedik meg naponta és a helyzet egyre súlyosbodik. Rengeteg csapás éri a földet: földrengések, cunamik, áradások és a háborúk, ami most már a 3. világháború felé halad. Az emberek többsége sötétségben él, a liberális bálványnak hódol. A gonosz világ egyre másra, ördögi törvényeket alkot, és minden erejével támogatja a háború eszkalálódását, egyszóval vesztébe rohan. Nem lehet megálljt parancsolni annak a világnak, amelyik már a Tízparancsolatban nem hisz. Közeledik az Új világrend, a démoni gonosz erők uralma és az egy Világvallás, amelyik kiszélesíti a még jó mederben tartó ökumenét. Hamarosan tagjai lehetnek a leszbikusok, homoszexuálisok, ateisták, a gender – lobbi tagjai és minden pogány vallás képviselője. Már nem lesz bűn, mert mindenkinek igaza van, az emberi jogok hamis használata felülírja a jó és rossz megkülönböztetését.

Amerika már elveszett, nem a szabadság hazája többé. Reményt Trump győzelme jelenthetné Amerika számára, ami kihat a világra is. Jelenleg liberális diktatúra uralkodik, ez már korlátozó ördögi törvényekben is megjelenik, ami Európában is egyre terjed. Ahol egy névmásért már elítélnek, elbocsátanak állásodból, mert nem tartottad be a gender szabályait. Ahol a szépségversenyeken, a dalfesztiválokon, sportversenyeken, filmfesztiválokon, transznemű vagy férfiból nővé lett szakállas emberi lények aratnak, nyerik meg az első díjat.

Börtönbüntetés várhat hite miatt a finn kereszténydemokrata politikusra

Ahol a cukrászt elítélik, mert lelkiismeretével nem fér össze, hogy azonos nemű pároknak tortát készítsen. Ahol a gyerekeket kiveszik a szülők kezéből, mert nem tudhat gyermeke nemi váltásáról. Ahol gyermekeket ölnek meg születésük előtt, ahol a megszületett gyermeket szörnyűségekre tanítják, úgymond érzékenyítik. Ahol maszturbációs szobát hoznak létre az óvodásoknak.

Szexszobákat terveznek a 3-6 éves óvodásoknak

Ahol a gyermekek megrontása napi gyakorlat, a liberális agenda része. Ahol már megszületett a gondolat, hogy a pedofíliát törvényesítsék. Ahol már törvénybe iktatták a homoszexuális házasságot, és már van, ahol papi áldást is adnak rá. Ahol leszbikus, homoszexuális pároknak gyerekeket adnak örökbe, akik a fajtalanság légkörében nőnek fel, akik a megrontás napi elszenvedői teljesen törvényesen. Az a társadalom, már meghaladta Szodoma és Gomora bűnét, túltett Ninivén. Ninive azonban bűnbánatot tartott, a vezetőtől kezdve a pórnépig. Még volt fülük a hallásra, még nem jártak teljes sötétségben, hallgattak a figyelmeztetésre. Amerika és Európa azonban már nem hallgat a figyelmeztető szóra, csak kineveti és megtorolja, aki szól. Aki Isten szavát idézi, azt bíróság elé citálja, láthattuk ezt az északi példán.

Börtönbüntetés várhat hite miatt a finn kereszténydemokrata politikusra

Ez a világ már elveszett és büntetése képen saját maga idézi fejére a bajt, mert ugyanezek akarják folytatni a háborút is. Ők, akik sötétségben járnak és ördögi törvényeket alkottak, minden eszközzel segítik a háború folytatását, adják a rakétákat, a fegyvereket, a tankokat és a pénzt. Aki békéről beszél az ellenség, az putyinista.

Aki helyesli az Alkotmányt, ami Isten törvényeit szem előtt tartja, egy férfi és nő házasságáról beszél, az apa férfi, az anya nő retorikáját használja az meg orbánista, aki persze fasiszta, mert nem hajt térdet a liberális világ előtt. A vakság istentelen cselekedetekre késztet, így aztán a gonosz uralkodik a világban és az erkölcstelenség. Aki ennek ellenáll az fasiszta, kész van már erre a liberális világ receptje. A világ halad a gonosz útján, a rebelliseket megkövezi, a kiéheztetésre játszik, a pénzzel zsarolja. Nem ad pénzt, így aztán lehet mondani, hogy minden a „fasiszta Orbán” miatt van, az uszító média is rákapcsol, naponta folytatja a hergelést az autoriter, fasiszta, zsarnok államfő ellen. Reméli, majdcsak elzavarják, és akkor jöhetnek végre a liberálisok az ördögi törvényeikkel, hogy ugyanolyan káoszba, erkölcsi fertőbe sodorják az országot, amiben Amerika és Nyugat-Európa van. És persze jöhet a háború az utolsó vérig, az utolsó ukránig, de ez egyben már az egész világ vérhullása lesz, mert belesodródunk mi is. A nagy medve meg, ha látja, hogy ellene van egész Európa meg Amerika, beveti a végsőt, ami már az egész világ pusztulását hozza.

Egyedül mi tartjuk a Szent István-i törvényeket meg a békét, ebben társunk a Vatikán. A papoknak is erősen kell most képviselniük az igazságot, hirdetniük kell a békét és szervezniük kell az imaláncot a békéért.

Amerika térjen vissza eredeti Alkotmányához, amit keresztény elvek alapján alkotott és így vált naggyá, erkölcsössé és szabaddá. Mi pedig tudjuk megvédeni Alkotmányunkat, ami szintén keresztény elvek szerint lett lefektetve, amit azonban rendületlenül támad a liberális világ, ami miatt mi fekete báránnyá váltunk az EU-ban.

Sivataggá vált a család, sok a válás és sivataggá vált a világ sok természeti katasztrófával és a 3. világháború felé meneteléssel. Mindennek oka, hogy az emberek nem imádkoznak, megfeledkeznek Istenükről. Így haladtuk meg mára Szodoma és Gomora színvonalát.

„A szodomai emberek azonban nagyon gonoszak és igen bűnösök voltak az Úr előtt.” (Ter13, 13)

Pók Katalin

'Fel a tetejéhez' gomb