Vejkey Imre: A júniusi választások az Isten, haza, család hármas igazságának védelméről szólnak

A júniusi európai parlamenti és önkormányzati választási küzdelem szellemi síkon is folyik, amelyben a sötétség erői ellen küzdünk – mondta a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) parlamenti frakcióvezető-helyettese szerdán a Tolna vármegyei Kalaznón.

Vejkey Imre a KDNP Ültessünk, hogy élhessünk! elnevezésű faültetési akcióján a kormány nevében köszöntötte a megjelenteket, hangsúlyozva, ez a kormány hisz abban, amit Robert Schuman, az európai integráció úttörője mondott, hogy “Európa keresztény lesz, vagy nem lesz”.

Tegyünk meg mindent azért, hogy az európai uniós és önkormányzati választásokon újra a világosság erői győzzenek, éppúgy, mint 2022. április 3-án, amikor az országgyűlési választáson az Isten, haza, család hármas igazsága győzött!

– jelentette ki.

A politikus Ezékiel prófétát idézte: “ha az őrtálló látja jönni a fegyveres ellenséget, és nem fújja meg a kürtöt”, akkor Isten rajta kéri számon az elveszett életeket.

“Mi megfújtuk a kürtöt és figyelmeztettük a népünket” – tette hozzá. “Figyelmeztettük arra, hogy a progresszív, liberális laboratóriumokban kifejlesztettek egy vírust, amelyet most Lengyelországra, Magyarországra, Európára és az egész világra szabadítanak” – fogalmazott, majd úgy folytatta, “ennek csak egy ellenszere van, nemet mondani az illegális migrációra, a genderre és a háborúra”.

Figyelmeztettük népünket” arra is, hogy Európa mai vezetői a baloldallal egybeforrva a családokkal akarják megfizettetni “a háború és saját deviáns ideológiájuk árát. A június 9-i választási küzdelem ellenük, az Isten, haza, család hármas igazságának védelméről szól, amit ők végképp el akarnak törölni

– hangoztatta.

Többek között azt mondta, az újkori marxizmus, a balliberális oldal olyan rendszert épít, amely Isten szerető jelenlétét az emberi lélekből végképp ki akarja törölni – hangsúlyozta.

A teremtett világ védelmében indított akció keretében a Tolna vármegyei településen a KDNP 14 képviselő- és polgármesterjelöltje ültetett el gyümölcsfákat egy önkormányzati parkban.

Fülöp Attila: A teremtésvédelem nem egy harcos ideológia, hanem természetes, felelős viselkedése az embernek

Orbán Attila, a párt Tolna vármegyei elnöke egyebek közt arról beszélt, hogy aki fát ültet, az hisz abban, hogy gyerekeinek, unokáinak a jövőnek dolgozik.

(MTI)

Címlapkép: Vejkey Imre, a Kereszténydemokrata Néppárt parlamenti frakcióvezető-helyettese. Forrás: Facebook/KDNP

Iratkozzon fel hírlevelünkre