Pók Katalin: Győz a szeretet

A zsidó-keresztény vallás hozta a világba a szeretet parancsát. Az egész világon, ahol várják a kis Jézus megszületését, a szeretetet ünneplik. Már az ószövetségi próféták idején világossá lett, hogy egy igaz Isten van a világon, aki a szeretetet hirdeti, Jézus pedig azért jött, hogy beteljesítse azt.

„Szeresd felebarátodat, mint magadat. Én vagyok az Úr!”(3Móz19,18) Az arabok, akik a zsidók közelében éltek és megirigyelték tőlük a Tórát/Ószövetség Isten szavát, és később ellenőrizhetetlen forrásból megkapták a Koránt, ezt vajon miért nem tanulták meg belőle? Ugyanis a Tórát ismerték és alapul vették, magukat is ábrahámi vallásúnak mondják. Mármint a szeretetet, miért lett a Korán a gyilkosság, gyűlölet vallása a muszlim terroristák számára? Amikor a szeretet megszületésére várakozunk, miért halljuk, hogy 28 késszúrással megölte, és annyit akart ölni amennyit csak tud. Miért hallottuk Izraelből, hogy kegyetlen bestialitással megölték a gyerekeket, nőket, akit értek a muszlimok. Miért halljuk, hogy késsel támad ártatlan gyerekekre, Allah Akbart kiáltva a migráns muszlim. És hogy fajulhatott el annyira a gondolkodásuk, hogy a bestiális gyilkosságokért azt hiszik, a mennybe kerülnek?

Nem, a gyilkosságokért a pokolba kerültök, és nem fog számítani, hogy a vallásotok vitt erre az útra benneteket. Tudjátok a tízparancsolatot, Ne ölj! Mégis megszegitek, sőt ezért jutalmat vártok Istentől. A ti atyátok nem Isten, hanem a sátán, neki szolgáltok. Miért nem írják ki az európaiak, minden helyre ahol a migráns muszlimok megfordulnak, hogy óriási tévedésben vagytok, a pokol lesz a jussotok, mert Isten parancsa a szeretet. Jézus értetek is meghalt a kereszten, hogy bűneitekből megváltson, de nem fordultok hozzá, elhiszitek, amit vallási iratotok hazudik nektek, hogy nem Jézus halt meg a kereszten, hogy Ő nem Isten Fia. Elhiszitek, hogy a gyűlöletért, gyilkosságért Isten megjutalmaz benneteket. Európaiak írjátok ki mindenhová „Isten a szeretet”, a szeretetben élőket várja a mennyország.

A muszlimok megtérítése lenne az európaiak feladata, ehelyett a tolerancia hazugságait tanítják, hogy minden vallás egyenlő, hogy minden út, ugyanoda visz. Nem, van olyan út, ami a pokolba visz, és ennek neve a gyűlölet, gyilkosság. Van olyan út, ami a mennyországba visz, ennek neve a szeretet, megbocsátás, mert azt mondja az Úr : „A Lélek gyümölcse pedig a szeretet, öröm, békesség, türelem, szívesség, jóság, hűség, szelídség, önmegtartóztatás”(Galata5:22-23). Jézus világosan megmondta: Én vagyok az út, az igazság és az élet, senki sem mehet az Atyához, csak énáltalam”(Jan14,6).

Mikor kezdődött ez az őrület? A 9/11-el, vagy még korábban? Mikor gondolták úgy, hogy emberek legyilkolása juttat a mennybe? Akkor liberálisaink még úgy védelmezték őket, hogy lázadnak az amerikai kultúra ellen. Még ha a fogyasztói kultúra ellen az erkölcstelenségek, az abortuszok ellen lázadnának, de erről szó sem volt, csupán Amerika gyűlöletről volt szó, és valószínűsíthető, hogy a zsidó állam támogatása miatt. A zsidó a muszlimok ősellensége, mert ők a „választott nép”, Isten népe, ezért gyűlölik.

Mohamed mennyire szerette volna, ha az arab nép kapja Isten igéjét, a barlangban is ezért meditált, amikor megjelent „valami erő”, megrohanta, ráparancsolt, hogy „Írd!”. És leírta, hogy a zsidókat és keresztényeket, le kell gyilkolni, mert „ők a ti ellenségeitek”. „Aki Allah útján harcol, nagy fizetséget fog kapni a túlvilágon” 4, 57-84. „Ha hátat fordítanak nektek, akkor ragadjátok meg őket..(4.89)- írja a Korán.

Ma, amikor annyira elhomályosult az ember látása, azt mondja erre, tisztelni kell minden vallást, és minden vallás egyenlő értékű. Ez a posztmodern és a liberális gondolkodás terméke, a tolerancia, meg ne sértsünk más vallásokat, mert „minden megváltáskeresést egyenlőnek fogadunk el”. Azért el kellene gondolkodni azon, amikor egy vallás a gyűlöletre, gyilkosságra hív és különösképpen a zsidók és keresztények ellen, és még mennyországgal is kecsegtet, legyilkolásuk nyomán. Vajon milyen forrásból, jöttek a Korán szúrái? Minden pogány vallás „valami erő”közreműködésével jött létre, ahol nincsenek „tanúk”.

Csak egy misztikus ember és „valami erő” párbeszéde, ahogy ez Mohamed esetében is történt. (Persze, ma már a pogány szót sem lehet kiejteni, a posztmodern tolerancia korában.) Csak a zsidó-keresztény vallás rendelkezik „tanúkkal”. Tanú, az egész zsidó nép, a Sínai hegy lábánál, amikor hallják Isten hangját. „Tanúim vagytok” –mondta Isten. Tanúi a próféták, akik közvetítik Isten üzeneteit. Később Jézus a 12 apostolnak mondta, akik látták minden tettét, feltámadását, „tanúim lesztek”. Ahogyan a szeretet szó, csak ebben a vallásban szerepel, úgy „tanúk” is csak itt vannak, az egy igaz Isten létére.

Jézus azt mondja, aki tagadja, hogy Isten fia és ő a Megváltó, az a sátántól van. A korábbi századokban a katolikus vallás egyértelműen leírta, hogy az iszlám mögött, a legnagyobb összesített démon áll. Amikor XVI. Benedek pápa némi utalással élt, hogy nem stimmel valami a gyűlölet vallásában, azonnal le kellett mondania, mert óriási botrány lett belőle, hiszen korunk vallása a tolerancia. És ami mögötte van a hazugság, az elhallgatás, mert nehogy más érzékenységét megsértsük. A saját érdekükben sértsük csak meg az érzékenységüket. Mondjuk el az igazságot, függesszük ki mindenhová. Isten a szeretet, parancsa a szeretet, Jézus a világ Megváltója, aki gyűlölködik és gyilkol, az a pokolra jut.

Meddig hallgatjuk még, hogy 28 késszúrással megölte, hogy az oltár mögött miséző papot megölte, az ártatlan kisgyerekeket megölte?
Inkább írjuk ki mindenhová Európában: Isten a szeretet- Jézus megbocsátó és kegyelmes, de csak ha kéred Őt. Ha gyilkolni akarsz, a poklot választod!

A címlapkép forrása: Freepik

Iratkozzon fel hírlevelünkre