Szánthó Miklós egy amerikai rádiónak Magyarországról: A Nyugat részei vagyunk, csak mi normálisak maradtunk

A magyar recept az, hogy bátornak kell lenni a woke-őrülettel szemben – mondta Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója karácsonykor Amerika egyik legnagyobb rádiójának, a FOX News Radio-nak főműsoridőben; a felvétel egy részét oldalán tette közzé csütörtökön.

A főigazgató a beszélgetésben kiemelte: Magyarországot, a magyar konzervatív forradalmat az teszi különlegessé, hogy mi még mindig ragaszkodunk a józan észhez, az Isten, haza, család hármasegység értékeihez.

Természetesen a Nyugat részei vagyunk, csak mi normálisak maradtunk. Ennek jegyében Magyarországon megvédjük zsidó-keresztyén örökségünket, kiállunk a nemzeti identitás és az állami szuverenitás mellett, és természetesen próbáljuk megvédeni a gyermekeket és a családokat a gender-őrülettől

– fogalmazott.

Szánthó Miklós szerint a legfontosabb kérdés vagy küzdelem az, amit manapság a brüsszeli “deep state” ellen vívunk a szuverenitásunkért. “Önöknek is megvan a mélyállamuk Washingtonban és a szövetségi kormányban, nekünk is megvan a sajátunk Brüsszelben, az Európai Unióban” – vont párhuzamot a washingtoni és a brüsszeli bürokrácia között.

Rámutatott arra, hogy:

a brüsszeliták elszakadtak az Európai Unió alapítóinak elképzeléseitől és egy politikai uniót akarnak létrehozni, amely egyre több és több hatáskört akar elvonni a tagállamoktól, és le akarja rombolni azok szuverenitását.

Ennek ellenére sem akarjuk elhagyni az uniót, mint a britek: “mi el akarjuk foglalni Brüsszelt” – fogalmazott.

Szánthó Miklós a műsorban azt is elmondta, hogy a határvédelem az illegális migráció és az antiszemitizmus terjedése elleni biztosíték is egyben. Kifejtette: a nyugat-európai elitek azért megengedők a migrációval, mert vegyes etnikumú államokat akarnak “a portugáloktól Litvániáig”, és szavazatot remélnek az általuk beengedett bevándorlóktól.

A főigazgató a progresszívekkel szemben bevethető ellenszert abban látja, ha “a jobboldali, nemzeti érzelmű emberek nem maradnak csendben”, hiszen az egész magyar történetnek az a tanulsága, hogy bátorság kell ahhoz, hogy fellépjünk a woke “hangos őrületével” szemben.

Bátornak kell lenni és nem szabad hallgatni, mert pontosan ezt akarja elérni a progresszív ideológia és ez a haladó totalitárius magatartás

– hangsúlyozta. Majd hozzátette: a magyar jobboldal a motorja kíván lenni annak, hogy megvalósuljon a “liberálisok rémálma” és “a józan ész” visszakerüljön a politikában az őt megillető helyére – húzta alá Szánthó Miklós.

(MTI)

Címlapkép: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója. Fotó: Szennyes Krisztián/Vasarnap.hu

Iratkozzon fel hírlevelünkre