Zsidó származása miatt raboltak ki egy terhes nőt a migránsok Franciaországban

A francia hatáságok letartóztattak két afrikai származású 16 évest, amiért fegyverrel támadtak rá egy terhes nőre párizsi otthonában. A tinédzserek azzal indokolták tettüket, hogy a nő “zsidó és gazdag”.

A Breitbart beszámolója szerint november 23-án két férfi bekopogtatott a nőhöz, miközben , akik futárnak adták ki magukat és maszkot viseltek, hivatkozva a koronavírus-járványra. Miután a fiatal nő ajtót, nyitott, a támadók behatoltak a lakásába, az áldozatot megragadták a torkánál fogva és kézifegyverrel megfenyegették. 

A nő átadta néhány ékszerét és pénzét, a két álarcos azonban nem volt elégedett a zsákmánnyal, és addig fojtogatták, amíg a sértett el nem vesztette az eszméletét. A két tolvaj a hírek szerint 6000 eurót érő ékszerrel, 400 euróval és 150 dollár készpénzzel távozott.

A nő, aki négy hónapos terhes volt a támadás idején, kénytelen volt több napot kórházban tölteni.

A Le Figaro rendőrségi értesülései szerint a két tizenéves gyanúsított beismerte a rablást, ugyanakkor azt állították, hogy egy másik férfi megbízásából cselekedtek, akit egyelőre nem voltak hajlandók megnevezni. Az elkövetők szerint azt mondták nekik, hogy azért vegyék célba a nőt,mert „zsidó és ezért gazdag”.

A címlapkép forrása: Pixabay

Iratkozzon fel hírlevelünkre