Az anyaméhig is képes elérni a szivárvány-lobbi

„Kérlek legyél meleg” — mondja egy anya újdonsült babájának egy rövid TikTok videóban, majd azt is megjegyzi gyermekének, hogy ne érezze nyomásnak a kérést, de valójában mégis.

Forrás: Instagram/LibsofTikTok képernyőfotó

Szóval szegény újszülött éppen meglátta a napvilágot, nagyjából az evésen és alváson kívül másra se tud gondolni, de már

arra kényszerítik, hogy meleg baba legyen. Igen, egy homoszexuális baba.

Minderre pedig — feltételezem — az édesanyja kéri.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Libs of TikTok (@libsoftiktokofficial) által megosztott bejegyzés

Valójában nehéz erre szavakat találni, hogy hova fajul az a világ, amelyben már akkor szivárványba csomagolják a gyermekeket, amikor azok épp átlépnék az anyaméh küszöbét. Az, hogy az abnormalitás divattá válik a tinédzserek között, önmagában egy sorscsapás, de milyen trend az a szülői körben, hogy

nem vagy menő transz vagy homoszexuális gyermek nélkül?

Nem győzöm hangsúlyozni, hogy manapság már nem arról beszélünk, hogy felnőtt emberek hogyan élik meg a heteroszexuálistól eltérő szexuális irányultságukat, járhatnak-e egyneműek kézenfogva az utcán és mit szól a szomszéd, ha Pisti a hétvégi buliban inkább Panni. Ez a legaljasabb ebben az egész LMBTQ-lobbiban, hogy olyan mélyre akar hatolni a társadalmi berendezkedésben, ami már nem a kiskorúak agymosásáról és megrontásáról szól, hanem egészen az anyaméhig nyúlik el.

Örülök, hogy nekünk van egy gyermekvédelmi törvényünk, de sajnos semmi nem védi meg a gyermekeket a szivárványosra mosott szülő elméjétől.

Szilvay Gergely: „Nincs olyan, hogy LMBTQ gyerek”

A címlapkép forrása: Instagram/LibsofTikTok képernyőfotó

Iratkozzon fel hírlevelünkre