Itt az idő megvédeni a magyar szuverenitást!

A szuverenitás megvédését nevezte a kormány előtt álló egyik legfontosabb feladatnak hétvégi, a Fidesz kongresszuson tartott beszédében Orbán Viktor, miniszterelnök. A kormányfő szerint Brüsszelből, Washingtonból és a Soros-világból is támadják azt, így a legfontosabb feladat, hogy megvédjük. Miért ennyire fontos ez most és hogyan tehetünk érte mi magunk is?

Orbán Viktor beszédének másik üzenete az volt, hogy Magyarországnak el kell utasítani a brüsszeli modellt, amely káoszba és válságba taszítja az Európai Uniót. Brüsszelben ugyanis most igent mondanak a háborúra, a migrációra, a genderpropagandára és az idegen országokból érkező bevándorlókra. Mi magyarok viszont ebből nem kérünk, ahogyan azt több parlamenti választás, népszavazás, közvélemény-kutatás és nemzeti konzultáció is világossá tette. Fontos üzenete volt Orbán Viktor beszédének ugyanakkor az is, hogy Magyarországnak nem szabad egy “nem országgá” válnia, amely mindig csak elutasítja azt, ami Brüsszelből jön. Már csak azért sem, mert 

Magyarországon kiépült egy sajátos magyar modell, egy ellenmodell, amely zéró migrációt, munkaalapú gazdaságot, teljes foglalkoztatottságot, erős családokat, alacsony adókat és ésszerű zöld átalakulást tartalmaz.

És ami még ennél is fontosabb. Ha feltesszük a kérdést a nyugat-európai polgároknak, hogy a brüsszeli-, vagy a magyar modell szimpatikusabb-e nekik, akkor a többségük a magyar modell mellett foglal állást. Ugyanis a nyugati társadalmakban sem akarnak migránsgettókat, nem akarnak háborút, nem akarnak drága energiához vezető zöldpolitikát.

A nyugati elitnek tehát valójában az a baja a magyar modellel, hogy megvalósítható.

Ők ugyanis éveken keresztül azt mantrázták a polgáraiknak, hogy az az egyetlen helyes és üdvözítő út, amelyet ők járnak. Ezt ráadásul maguk is olyannyira elhitték, hogy mára a centrum jobb és baloldalát képviselő pártok között szinte alig találunk különbségeket. Egy magát meghatározni képtelen, globalista masszává olvadt össze az európai politika közepe, amely görcsösen ragaszkodik az általa megszerzett hatalom minél további megtartásához. Ebbe hozott új színt, új lendületet, új dinamikát a magyar modell, amelyről egyre többen kezdik elhinni nyugaton is, hogy működik.

Éppen ez az, ami miatt folyamatosan az ország szuverenitására törnek, mert féltik a hatalmukat a magyar modelltől.

A kormány pedig addig tudja folytatni ennek a megvalósítását, ameddig van mozgástere, vagyis van szuverenitása. Nem véletlen, hogy ez a csata most éleződött ki, ugyanis a nyugati társadalmak elégedetlensége most jutott olyan szintre, hogy változást akarnak, a magyar modell pedig alternatívát jelent számukra. Ezért kell a kormánynak minden eddiginél komolyabb, az ország szuverenitása ellen irányuló támadásokra számítania. 

Nem véletlen, hogy most nyújtják be a parlamentnek a szuverenitásvédelmi törvénycsomagot, amely megpróbál gátat szabni az ezzel kapcsolatos kísérleteknek. És az is tudatos, hogy most indult el az a nemzeti konzultáció, amellyel a kormány a vitás kérdésekben kér további támogatást az emberektől. Nekünk pedig egyetlen dolgunk van: ha segíteni akarjuk, hogy a kormány még hatékonyabban tudja képviselni a magyar érdekeket Brüsszelben és nem szeretnénk lemondani a szuverenitásunk egyetlen darabkájáról sem, töltsük ki és küldjük vissza a kérdőívet.

Iratkozzon fel hírlevelünkre