Hollik István szerint Gyurcsányék együttműködve Brüsszellel az uniós pénzeket zsarolásra használják azért, hogy hatalomra kerülhessenek

A Gyurcsány-párt hatalmas önleleplezéséről beszélt Hollik István kereszténydemokrata politikus, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára csütörtökön kitett videójában.

„Gyurcsányék megint lebuktatták Brüsszelt” – közölte Hollik István. – „Gyurcsány Ferenc korábban maga állította egy rádióinterjúban, hogy ők mondják tollba Brüsszelnek a Magyarországnak szabott újabb és újabb feltételeket azért, hogy addig se érkezhessenek meg az uniós pénzek. Most ezt azzal egészítették ki, hogy ha Dobrev Klára lenne hatalmon, akkor azonnal megjönne az a pénz, amivel Brüsszel tartozik” – folytatta.

A kommunikációs igazgató szerint ezzel a Gyurcsány-párt azt jelentette ki, hogy ők „politikai alapon együttműködve Brüsszellel az uniós pénzeket egyszerűen zsarolásra használják azért, hogy újra hatalomra kerülhessenek”.

„Gyurcsányék tehát lebuktatták Brüsszelt és saját magukat is. Szó sincs itt jogállamisági problémákról. A képlet egyszerű: ha nemzeti kormány van, amelynek a magyarok érdeke az első, annak Brüsszel – durván visszaélve a hatalmával – nem fizet. Ha viszont az a dollárbaloldal lenne hatalmon, amely úgy táncol, ahogy Brüsszel fütyül, annak igen”

– mondta Hollik István.

„Mi ez, ha nem óriási önleleplezés?” – tette fel a kérdést a politikus.

Címlapkép: Facebook/Hollik István

Iratkozzon fel hírlevelünkre